Marko Jarić proslavio momačko veče?!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Pre nekoliko dana košarkaš Marko Jarić posetio je popularni prestonički klub „Prive“, gde ga je već čekao njegov prijatelj Marko Mišković. Kako smo saznali, NBA zvezda te večeri nije bio u društvu svoje verenice Adriane Lime, koja je sa njim doputovala u Srbiju. Tako su drugari do sitnih sati uživali u pažnji namontiranih cica koje se nisu libile da otvoreno flertuju sa dobrostojećim momcima. „Jarić je oko devet došao u kafić, a poslednji je izašao. Otvoreno je flertovao sa ribama koje su se bukvalno lomile oko njega, plaćao im je pića, a one su mu, zauzvrat, ostavljale svoje brojeve telefona“, kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako stvari stoje, reklo bi se da je košarkaš već proslavio momačko veče, a možda je ovo tek zagrevanje… U svakom slučaju, Adriana verovatno i ne sluti kako njen dragi provodi vreme kada nisu zajedno. A, da li ga je ona čekala u njegovom stanu u centru Beograda ili je neposredno pre toga, zbog poslovnih obaveza, napustila našu zemlju, nije nam poznato.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Jarić ispričao kako je upoznao Adrijanu

Marko Jarić: Beba će biti lepa na Adrianu!

Marko Jarić prešao u Real Madrid


Nema komentara na “Marko Jarić proslavio momačko veče?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump