Megan Fox: ‘Seks i grad je totalno smeće’

Megan Fox nije imala milosti za Sarah Jessicu Parker. ‘Seks i grad’ nazvala je smećem, a uz to je dodala da mrzi vesti i da će biti prva koja će kupiti paket marihuane kad je legalizuju.

Zvezda ‘Transformersa’, dvadesettrogodišnja Megan Fox bila je neobično inspirirana ovih dana te je medijima priuštila pravu salvu životnih mudrosti.

‘Film Seks i grad tako je tragičan. Drame s kostimima su mi dosadne, a holivudske komedije su totalno smeće. Slava ne znači ništa jer svatko može biti slavan, a vijesti su sranje bez mozga’, raspištoljila se Megan.

Stavljajući toačku na i, žena je pojasnila kako je rat protiv marihuane propaganda i da ne može verovati kroz kakve je sve gluposti prošla samo zato što otvoreno priznaje da konzumira kanabis.

‘Nadam se da će je legalizovati. Kada to učine, bit ću prva u redu za svoju kutiju džointa.’
izvor:svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekipa:Megan Fox je netalentovana i glupa glumica!

Megan Fox: Svoje filmove gledam samo pijana

Megan Fox oplela paljbu po Skarlet Johanson!


Nema komentara na “Megan Fox: ‘Seks i grad je totalno smeće’”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump