Mercy sada i zvanično Madonina ćerka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mercy, sada i zvanično, Madonnina ćerka danas je ukrcana u privatni avion za London. Na letu, uz četvorogodišnju Mercz James bile su i dadilja, medicinska sestra i drugo pomoćno osoblje.

Podsetimo, sud u Malaviju pre nekoliko dana je uvažio žalbu popularne pevačice koju je uložila nakon što joj je odbijeno ponovno usvajanje u toj zemlji. Naime, Madonna je, unatoč zakonu koji nalaže da određeni vremenski period mora živeti u Malaviju kako bi usvajala decu koja su rođena u toj zemlji, uspela usvojiti dečaka Davida Bandu.

No, kako se zbog toga digla velika hajka, odbijen joj je drugi pokušaj usvajanja. Pevačica se s tim nije pomirila, nego je na sve moguće načine pokušala kući dovesti Mercy James, a zahvaljujući trojici sudija žalbenog suda u Malaviju, to joj je i uspjelo, odnosno odobreno joj je usvajanje.

Odluka u korist Madonne donesena je 12. juna. Prema pisanju stranih medija, pevačica je jedva dočekala trenutak da se sredi sva potrebna papirologija i da malena Mercy napokon napusti svoju rodnu zemlju.

U iščekivanju ujedinjenja, Madonna je devojčicu svakodnevno zvala na telefon i govorila joj kako je neopisivo voli.

Sada će joj to moći reći i uživo jer, kako navode strani mediji, devojčica je ukrcana na privatni avion za London. Na letu su uz Mercy James bile dadilja, medicinska sestra i drugo pomoćno osoblje.
izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Skrhkanu Madonnu dočekao Guy

Madonina ćerka uskoro i u filmu

Svi protiv Madonne!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Mercy sada i zvanično Madonina ćerka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump