Merlin „debelo“ naplatio Emini pesmu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Emina Jahović platila je Dinu Merlinu 15.000 evra za pesmu „Zver“ i pojavljivanje u spotu za duetski hit „Med“

Pop pevačica Emina Jahović platila je 10.000 evra Dinu Merlinu za pesmu „Zver“. Kako Press saznaje, Jahovićka je plodnom bosanskom kantautoru platila još pet hiljada evra za učestvovanje u spotu za njihov duetski hit „Med“.- Emina sa Dinom sarađuje još od njenog prvog albuma – kaže izvor Pressa, i dodaje: – Na novom, trećem albumu ima njegovu pesmu „Zver“, kao i duet „Med“, u kome se Dino pojavljuje samo kao izvođač.

Bivši lider grupe Merlin je njen omiljeni autor i Emina ne žali da mu da koliko god novca zatraži za svoje pesme. Ipak, ovog puta je Dino prilično „odrao“, jer joj je uzeo 10.000 za pesmu, a umesto da se u spotu za duet „Med“ pojavi besplatno, i to je naplatio još pet hiljada evra – navodi sagovornik Pressa blizak supruzi turskog superstara Mustafe Sandala.

Spot za pesmu „Med“ se trenutno snima u Budvi, a na Eminin zahtev režira ga Miloš Đukelić. Na setu se nalazi više od 100 ljudi, a čitavu stvar finansira Eminina nedavno osnovana produkcijska kuća „EMY prodakšn“.
izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin će predstavljati BiH na Evroviziji!

Igor Curkov i spot za pesmu „Mjesečar“ /video/

Pogledajte Rijanin novi spot za pesmu“ Te Amo“!


Nema komentara na “Merlin „debelo“ naplatio Emini pesmu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump