Miki Perić i Leontina raskinuli!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon pet godina ljubavne veze, pop pevačica Leontina Vukomanović i multimedialna ličnost Miki Perić prekinili su emotivnu vezu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Iako su se zabavljali pet godina, i isto toliko živeli zajedno, Leontina i Miki su odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu vezu onda kada niko to nije očekivao. Svi su očekivali da će ostvariti nagađanja njihove okoline, da će se konačno venčati, a i sam Miki je ja za časopis Story pričao kakvu svadbu priželjkuje, a desilo se sasvim suprotno.

Iako su raskinuli, Leontina i Miki će nastaviti poslovno da sarađuju. Za sada, i pored toga što su njihovi prijatelji i porodica upućeni u novonastalu situaciju, njih dvoje ne žele da pričaju na tu temu. Ne žele ni da potvrde ni demantuju da je raskid definitivan.

Za sada, u javnosti se više ne pojavljuju zajedno, pa tako Miki čak nije zajedno sa njom proslavio ni pobedu na festivalu u Vrnjačkoj Banji!
izvor:opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki Perić nije više solo, baš kao i njegova bivša!

Ženi se Miki Perić!

Ivon Jafali i Miki Perić u strasnoj ljubavi!


Nema komentara na “Miki Perić i Leontina raskinuli!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump