Neizvesna sudbina Džeksonove dece

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Smrt Michaela Jacksona mogla bi rezultirati i sudskom bitkom velikih razmera. U središtu pažnje bit će njegova ostavština, naslednici i dugovi, a svet se pita i ko se se brinuti o deci.

Sudbina Princea Michaela (12), Paris (11) i Princea Michaela II (7), za sada je nepoznata, a ne zna se ni gde su trenutačno Jacksonovi potomci. Prema pisanju Daily Maila, majka dvoje starije dece, Debbie Rowe, koja s njima nije imala gotovo nikakvog kontakta, nada se da će joj sud dodeliti privremeno skrbništvo, dok se ne nađe ‘stalno rješenje’.

Također, nije poznato ni koliko bi i što Jacksonova deca trebala naslediti od oca. No, ulazak u komplikovan svet finansija Michaela Jacksona nezavidan je zadatak s kojim će se pravni i financijski stručnjaci mučiti sledećih meseci. Preminula zvezda navodno je bila 500 miliona dolara u dugovima, što se može zahvaliti njegovom raskošnom stilu života, ogromnim troškovima održavanja ranča Neverland, a posebno odštetama koje je izvansudskim nagodbama plaćao porodicama čije je sinove navodno zlostavljao.

Prorenjuje se da je u vreme kad su ga optužbe za pedofiliju sustizale jedna za drugom, Jackson trošio između 20 i 30 miliona dolara godišnje više nego što bi zarađivao. Preživljavao je zahvaljujući raznim dobrotvorima, od kojih ga je bahreinski šeik Adbulla bin Hamad Al Khalifa na kraju i tužio.

Trenutačno se s pravom postavlja pitanje hoće li Jacksonovi naslednici dobiti bogatstvo ili dugove…
izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Džeksona će glumiti njegov navodni sin!

Kijanu Rivs otac četvoro dece?

Džesika Alba:Imaćemo još dece!


Nema komentara na “Neizvesna sudbina Džeksonove dece”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump