Nole postaje vlasnik lanaca restorana!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je početkom decembra prošle godine otvorio restoran „Novak“ u blizini „Beogradske arene“, uskoro će postati vlasnik niza restorana sa istim imenom koji bi do kraja sledeće godine trebalo da budu otvoreni širom Srbije, a verovatno i u nekim evropskim prestonicama. Đokovići su u biznis plan početkom ove godine uvrstili otvaranje lanca restorana „Novak“ u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, te u još nekim gradovima u Srbiji, a jedino što ih pomalo usporava jeste aktuelna ekonomska kriza.

Svi restorani iz lanca „Novak“ trebalo bi da budu identični, od ponude hrane, preko cena, enterijera. Restoran na Novom Beogradu uredila je ekipa arhitektonske firme „Kolombo end Bo“, koja godinama sarađuje s porodicom Đoković. U restoranu se nalazi ogroman stakleni stub napunjen teniskim lopticama, dok se na mnogobrojnim plazma televizorima koji se nalaze u svakom delu lokala emituju Noletovi mečevi, najbolji potezi u igrama, dodele nagrada i doček ispred Skupštine grada. Restoran je urađen u staklu, na dva nivoa, a preovladava drveni nameštaj kako bi se svaki gost osećao kao kod kuće.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nole iz Londona: Dejvis kup je glavni cilj

Nole „eksperimentiše“ u novoj reklami

Nole imitira Majkl Džeksona! /video/


Nema komentara na “Nole postaje vlasnik lanaca restorana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump