Nova jahta Romana Abramoviča

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ruskom milijarderu stiglo novo plovilo vredno trista miliona funti.

Roman Abramovič konačno je dobio novu jahtu, koju je pre nekoliko meseci naručio u nemačkoj. Najveća privatna jahta na svetu nazvana „Eklips“, osim svoje podmornice ima, između ostalog, sistem za otkrivanje i odbranu od projektila, dva heliodroma, luksuznu ambulantu i bazen. Kada je reč o bezbednosti vlasnika, njegov apartman je zaštićen neprobojnim zidovima i prozorima otpornim na metke.

Jahta od 170 metara napravljena je u velikoj tajnosti u hamburškom brodogradilištu „Blom end Vos šipjard“. Iako 41-godišnji Abramovič u svom vlasništvu već ima četiri luksuzna plovila, prema rečima stručnjaka, „Eklips“ je bila posebno dizajniran kako bi zasenio dosadašnju najveću privatnu jahtu, čiji je vlasnik šeik Mohamed bin Raši al-Maktoum, vladar Dubaija.
izvorr. tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona na jahti Romana Abramoviča

Sandrina jahta ostavlja bez daha!

Roman Abramovič postao po šesti put otac


Nema komentara na “Nova jahta Romana Abramoviča”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump