Novi izgled Kejt Holms

Glumica Katie Holmes koja je medije znala ‘počastiti’ raznim odevnim kombinacijama, sve više pazi na svoju pojavu. Pa čak i u dnevnim izdanjima poput poslednje, Katie je pokazala kako je polako usavršila svoj stil

Glumica Katie Holmes koji su modni kritičari često znali prozivati zbog loših iliboljerečeno nemarnih odjevnih kombinacija, sve više pazi na svoj styling u javnosti.

Čaki u casual izdanjima poput poslednjeg, Katie je uspela zadržati svoj nemarni stil, no očito ga mnogo pomnije promišlja.

Odevena u široke bermude od trapera, sandale na visoku potpeticu i kratku kožnu jaknu, Katie je izgledala odlično.

Unatoč modnim kritikama, Katie nije odustala od modnog dizajna, pa tako upravo završava svoju kolekciju za decu koja će se zvati ‘Holmes-Yang’.

U radu joj pomaže njezina dugogodišnja prijateljica i stilistica Jeanne Yang, a za kolekciju je inspirira njezina kćerkica Suri.
izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kejt Holms sve više se odupire Tom Kruzu

Ćerka Tom Kruza i Kejt Holms već na štiklicama!

Kejt Holms i Tom Kruz ne žive zajedno?


Nema komentara na “Novi izgled Kejt Holms”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump