Ognjen Amidžić se ogreb’o za sladoled :-)

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Da popularnost ponekad može da godi, najbolje je na svojoj koži osetio Ognjen Amidžić, koji se nedavno vraćao sa tezge iz centralne Srbije, pa je nedaleko od Beograda svratio na pumpu da sipa gorivo i osveži se sladoledom, što je uslikao paparaco Kurira. Poznati „flamingos“ je uredno platio benzin, ali ne i sladoled, i to ne zato što je škrtica, već zato što su mu nestali dinari. Taman kad je hteo da ode do obližnje menjačnice i zameni novac, prodavačice su ga preduhitrile saopštivši mu da sladoled ne mora da plati i da je to njihov poklon njemu. Iako je insistirao da promeni evre i plati račun, mlađane devojke bile su odlučne u svojoj nameri, rešene da časte harizmatičnog šoumena sa televizije.
Kada je video da od plaćanja nema ništa, Ognjen im je ispunio želju i podelio im po jedan autogram i novi CD Oskara Savića, ali i po poljubac u obraz. Nakon takvog njegovog gesta, prodavačice su se obradovale, ne skidavši osmeh sa lica, dok je poznati voditelj lagano napuštao pumpu u svom belom „suzukiju“. Pa nek neko posle kaže da je popularnost teret i da ne može da prija.
izvor:kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjen Amidžić piše pesmu za Anu Nikolić!

Razvode se Ognjen i Milica Amidžić!

Ognjen Amidžić pokušao bude Ivan Ivanović!?


Nema komentara na “Ognjen Amidžić se ogreb’o za sladoled :-)”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump