Opustite se i beba će stići

Iako postoji samo nekoliko dana u mesecu kada možete da ostanete u drugom stanju, ta činjenica ne treba da vas obeshrabruje. Jako je bitno da dok vodite ljubav ne osećate konstantan pritisak jer želite bebu.

Ako ste vi i vaš partner odlučili da sav svoj trud usmerite na to da dobijete bebu, jako je bitno da zbog te odluke ne osećate konstantan pritisak, savetuje britanski magazin „Ši“ (Ona). To jeste poseban trenutak, ali važno je da vodite ljubav ne zato što ste to isplanirali nego zato što to oboje stvarno želite.

Najbitnije je da se jedno drugom prepustite u dobro odabranom trenutku, na nekom posebno romantičnom mestu i da se opustite.

Iako postoji samo nekoliko dana u mesecu kada možete da ostanete u drugom stanju, nema potrebe da vas ta činjenica obeshrabruje. Takođe, danas postoje i testovi koji mogu precizno da utvrde vaše plodne dane. Ako uz njihovu pomoć shvatite svoj jedinstveni menstrualni ciklus, seks vam neće postati obaveza i računica.

Postoje neke stvari koje oboje možete da uradite da biste potpomogli začeće deteta. Prvo, seksualna aktivnost se naglo povećava tokom ovulacije. Zato, ako je vaš partner tada raspoložen, navalite. Ovulacioni test pokazaće vam da li ste u plodnim danima ili ne. Kada ste na seksualnom vrhuncu za vreme ovulacije, talasi te orgazmične energije čine jačim kontrakcije mišića, pa se muška semena tečnost šalje na pravu lokaciju. Ali nemojte brinuti i ako ne doživite orgazam.

Ne postoje određene poze u seksu koje će pomoći da zatrudnite, ali neka vam taj period svakako bude ispunjen zabavom i prilikama da isprobate nove poze, da istražite jedno drugom i telo i duh. Prepustite se mašti, pa ćete doživeti nezaboravne trenutke. Jedno je sigurno, pravljenje bebe biće vam divno iskustvo.
izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Trudna Vesna Đogani: Beba stiže u julu!

Ališa Kiz: Uskoro udaja i beba

Leontina: Znam pol deteta i zvaće se na slovo L


2 komentara na “Opustite se i beba će stići”

  • Filip
    20 juna, 2009, 20:31

    sex mi je nesto najmilije na svjetu poslje mame i tate

  • Filip
    20 juna, 2009, 20:35

    Razz Razz Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump