Otac mi je pomogao da prebolim Tom Kruza

Slavna holivudska glumica Nikol Kidman nedavno se u jednom od intervjua osvrnula na svoj nekadašnji brak sa glumcem Tomom Kruzom i otkrila da joj je najveća podrška u teškim trenucima razvoda bio njen otac Entoni.

– Kada se moj brak sa Tomom raspadao, rame za plakanje mi je dao upravo moj otac. Bio je sve vreme uz mene, tešio me, pokazao mi kako da se nosim sa problemima i kako da visoko dignute glave idem dalje kroz život. Pokazao mi je kako da budem jaka – kaže Nikol i ističe da je njen otac jedinstvena osoba.
– Nikada u životu ga nisam čula da psuje. On je psiholog i kada sam bila mala, nikada nisam slušala njegove savete, a sada mi to mnogo znači. On je jedan od onih ljudi koji satima sede pored reke, čitaju knjigu i ništa osim toga ih ne zanima. Zaista mu se divim – kaže glumica.
izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikol Kidman o braku sa Tom Kruzom!

Kejt Holms i Tom Kruz ne žive zajedno?

Adil: Džej mi je pomogao oko pesme!


Nema komentara na “Otac mi je pomogao da prebolim Tom Kruza”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump