Ove godine su hit metalik haljine!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Ukoliko se želite istaknuti na nekom partyju ili samo želite oduševiti sve oko sebe, tada će pravi izbor biti haljina metalik materijala.

Dizajneri poput Prade, Dereka Lama i Versacea u kolekcijama za proljeće/ljeto 2009. predstavili su haljine od metalik materijala.

Tako su se svjetski poznati dizajneri složili da će to biti ovoljetni hit.

‘Ukoliko ste odvažni, izaberite ljubičastu ili zelenu’

Zlatna i srebrna boja i dalje izgledaju odlično kao tradicionalna party boja. Ali ukoliko ste možda malo odvažniji, možete se odlučiti za boje poput metalik ljubičaste ili zelene. Ne mora haljina biti skroz metalik, može se kombinirati obični materijal s metalik uzorcima.

Modni uzorci daju luksuzan učinak, ali u kombinaciji s metalik haljinom treba izbjegavati metalik nakit. Eventualno se može dodati nekakva profinjena narukvica ili naušnice, ali bitno je da one ne budu uočljive jer tada već graniče s kićem.
izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Crvenoružičasta hit 2011. godine!

Pink – must have- boja ove jeseni!

Šarene sandale hit ovog leta


Nema komentara na “Ove godine su hit metalik haljine!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump