Pale teške uvrede između dve voditeljke!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Da su Rada Radenović i Aleksandra Jeftanović sprovele u delo sve ono što su jedna drugoj izgovorile u afektu, verovatno bismo ih sada posećivali na nekoj ortopedskoj klinici, polomljenih vilica, ruku i nogu. Na sreću, sve se završilo uvredama, cikom i vriskom koje su dve voditeljke napravile na televiziji Pink. Nego da krenemo redom. Do sukoba između perjanica ružičaste televizije došlo je zbog kašnjenja i probijanja termina u montaži. Ko god se razume u ovaj posao, rekao bi „ništa strašno“, jer su takve situacije svakodnevica u televizijskom radu.

Tog dana, međutim, ni Radi ni Aleksandri nisu bile sve koze na broju, pa su jedna drugu izvređale ne štedeći reči koje, verujemo, ne poznaje ni Vujaklija. Usred frke umalo da „bez glave“ ostane, ni kriv ni dužan, siroti montažer koji je samo radio svoj posao. „Novinar asistent koji pomaže Aleksandri nije želeo da započne montažu priloga za emisiju ‘Da pređemo na ti’ bez njenog prisustva“, prepričava nam izvor sa lica mesta „Međutim, problem je što ona stalno kasni. Pomalo je usporena i flegmatična, te se kod nje sve radi natenane i bez tenzije.“ Svemu navedenom Rada je sušta suprotnost, a još ako se tome doda da je neretko i dramatična i uvek u žurbi, eto belaja. Tačno na vreme, kada je termin montiranja emisije bio rezervisam za nju, Radenovićeva se pojavila u studiju, ali kada je ugledala novinara koji je uveliko radio, bez naznaka da će posao brzo privesti kraju, preuzela je stvar u svoje ruke i glasnim žicama dala oduška. „Ovog momenta napusti prostoriju“, zaurlala je, a da se potpuno razoropadi bilo je dovoljno onog trenutka kada je shvatila da sve kasni zbog Aleksandre. „Ma boli me uvo za nju! Princeza stalno kasni. Ne interesuje me. Prekidajte! Upali ste u moj termin, neću nikoga da čekam, ponajmanje nju, jer imam svojih obaveza. Šta je ona umislila?! Najbolje da sve stane sa radom i da čekamo da ona popije kafu, da ode kod frizera, manikira, pedikira! Lenjivica jedna!“, galamila je Rada, ne prestajući da viče ni onog trenutka kada se Jeftanovićeva pojavila na vratima.

Zgranuta i šokirana šta je sve njena koleginica sekundu ranije izgovorila, Aleksandra je zatražila izvinjenje. Sasvim dovoljno da Rada još više poludi. „Ti kasniš, a ja da ti se izvinjavam! Sram te bilo, bre!“ A onda je i ovoj „pala roletna“, pa je poletelo perje na sve strane. „Kravo, kozo, budalo…“ bile su samo neke od uvreda kojim su se častile, a naš sagovornik tvrdi da novinski papir ne bi mogao da istrpi sve kletve i sočne psovku koje su razmenile. Do tuče nije došlo jer je u trenutku kada su jedna drugu poslale u materinu, Aleksandra prekinula rad svog novinara i napustila montažu uz opasku „Pametniji popušta“, te Radi dala povoda da nastavi da sikće, ali i likuje u tome što je isterala pravdu. Svoju. Svako ko je za poslednjih desetak dana bar jednom popio kafu u restoranu ove medijske kuće potvrdiće priču koju smo čuli maltene iz prve ruke. Doduše, ne baš od samih aktera, ali od svedoka koji su gledali čitavu dramu, gungulu, ciku i vrisku, svakako. A njih dve osim što više ne razgovaraju, nisu bile dostupne ni za komentar na sve navode do kojih smo došli.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković u ulozi voditeljke! /video/

Mateja Kežman: Sa ženom nisam već dve godine!

Farma: Pao sex između Bakija i Sanje?


Nema komentara na “Pale teške uvrede između dve voditeljke!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump