Paris Hilton se smuvala sa fudbalerom Ronaldom?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

I dok je i dalje tema broj jedan najveći fudbalski transfer svih vremena, Ronalno uživa na odmoru u Los Angelesu, a društvo mu pravi bogata naslednica Paris Hilton.

Naime, Christiano Ronaldo svoj prelazak u madridski Real, transfer vredan 93 miliona eura, proslavio je s bogatašicom Paris Hilton s kojom se zgodni fudbaler u četvrtak zabavljao do ranih jutarnjih sati u losanđeleskom klubu „MyHouse“.Paris, koja je samo 24 sata prije prekinula s dečkom Dougom Reinhardtom, zauzeli su pripijene pozicije u VIP delu kluba, i prepustili su se čavrljanju pri čemu su, kažu svedoci, izgledali vrlo bliski.

No, njihovo druženje nije završilo samo na rečima, nego su se navodno i ljubili, pišu američki tračerski portali.

Oko njih su stajali telohranitelji koji su ih pokušavali zaštititi od fotografa, no oni su ipak uspeli uslikati njihovo flertovanje.

Nakon što su oko tri sata otišli iz kluba, Hiltonova i Ronaldo, koje spaja ljubav prema noćnim provodima i novcu, uputili su se u kuću Parisine sestre Nicky s kojom su se nastavili zabavljati do pet ujutro.
izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Udaje se Paris Hilton???!

Paris Hilton: Ni tašna ni kokain nisu moji

Paris Hilton opet uhapšena zbog marihuane


Nema komentara na “Paris Hilton se smuvala sa fudbalerom Ronaldom?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump