PR menadžer JK bio vatreni fan Seke Aleksić!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Da je pevačica Jelena Karleuša znala kako je njen PR menadžer Zoran Birtašević nekada bio verni fan folkerke Seke Aleksić, verovatno ga nikada ne bi angažovala da joj štiti interese. Pre tri godine, na muzičkom festivalu „Beogradski pobednik“, on je na hitove Jelenine ljute rivalke vrištao, skakao, „sekao vene“ i bukvalno padao u trans, posebno kad je Seka pevala pesmu „Iskoristi moje mane“, o čemu govori i snimak iz 2006. godine do kojeg je Kurir došao. Mlađani maneken je gledao u nju kao u božanstvo, sa širokim kezom od uva do uva, i verovatno razmišljao kako bi bilo divno da jednog dana radi za popularnu pevačicu, ali ga je život naneo na drugu stranu, u tabor JK.

– Nije jasno kako je ovaj podatak promakao Karleuši, koja estradu poznaje u male prste, kao ni to da li je njen aktuelni PR obavestio svoju gazdaricu da je nekada bio lud za pesmama Seke Aleksić. S obzirom na to da je Jelena izuzetno alergična na ovakve stvari, pitanje je kako će reagovati i da li će njen glasnogovornik snositi konsekvence za svoje „teške grehe“ iz mladosti. U svakom slučaju, neće joj biti prijatno i sigurno će mu očitati bukvicu, a možda i prekine saradnju s njim – priča naš izvor blizak prsatoj plavuši.

Kako bismo čuli Zoranovu izjavu, kontaktirali smo s njim, a on nam je potvrdio da je bio na „Beogradskom pobedniku“ 2006. godine, ali se pomenutog događaja ne seća.
– Poznato mi je o čemu pričate, bio sam tada tamo. Kad sam na nekom većem skupu, pevam svačije pesme, ali ne sećam se da sam pevao Sekine. Nikada nisam bio njen fan. Privatno zaista ne slušam njene pesme – rekao nam je Birtašević, zaboravivši kako je nekada zdušno bodrio rivalku svoje gazdarice.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Obračun Jelene Karleuše i Seke Aleksić!

Milan ima novog menadžera!?

Dara mora da plati JK milion dinara!Presuđeno!


4 komentara na “PR menadžer JK bio vatreni fan Seke Aleksić!”

 • SANJA
  4 juna, 2009, 19:51

  ah, to je on- tako izgleda ! ima ga na mnogo slika sa Jk, pa sam pomislila ili je njen PR ili „rodbina“ Confused * Premlad je , ocigledno uspesan u svom poslu Clap

 • sreca
  17 avgusta, 2009, 20:19

  o JELENA DA LI BI SE CULO ZA TEBE DA NIJE POGRDNIH RECI-SEKO SAMO TAKO NASTAVI Female Fighter

 • Anonimni korisnik
  3 novembra, 2009, 13:50

  Da, Seko- „samo tako nastavi“ da se gojis! Thinking

 • Anonimni korisnik
  5 novembra, 2009, 16:33

  ZORANEEEEEEEEEEEEEEEEEEE predobar si Heart Heart Heart Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump