Slađi Delibašić ukrali BMW

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Denserka Slađana Delibašić našla se u debelom problemu jer su joj nedavno lopovi ukrali auto koji je pripadao njenoj dobroj drugarici, saznaje Kurir od izvora bliskih Delibašićevoj.
– Slađana je, naime, bila fascinirana automobilom marke BMW, te je, budući da obožava besne automobile, zamolila drugaricu da joj ga da na „probu“ jer i sama u potrazi za dobrom makinom. Napucana adrenalinom, Slađa je upalila mašinu kako bi napravila nekoliko krugova ne sluteći da će joj vožnja napraviti pakao od života – kaže naš izvor i dodaje:

– Slađa se odvezla do jednog od hipermarketa, parkirala se, i misleći da će se vratiti brzo, nije želela da montira zaštitne uređaje. Međutim, dok je bila u kupovini, lopovi su odradili svoje. Po izlasku iz prodavnice, Slađana je sa zaprepašćenjem utvrdila da je automobil ukraden. Pozvala je policiju, kao i vlasnicu automobila, koja je isprva mislila da je reč o neslanoj šali. Policija je pokušala da uđe autu u trag, ali pošto je sigurno reč o profesionalcima, BMW je verovatno istog dana završio negde u inostranstvu. Slađa će morati da nadoknadi štetu, a cena ovog auta iznosi oko 70.000 evra – završava naš izvor.
Delibašićeva je, po svemu sudeći, lepak za lopove, jer su joj pre nešto više od godinu dana u Skoplju lopovi ukrali „jaguar“, i to opet usred bela dana, a policija, i pored čvrstih obećanja da će ga pronaći, do danas nije uspela da mu uđe u trag. Slađa će morati da zasuče rukave kako bi vratila dug, pa će zarada od salona lepote i butika u Grčića Milenka u narednih nekoliko meseci ići samo na pokrivanje nastale štete. Tragom ovih informacija, pozvali smo Slađanu, i zamolili je za komentar, a ona nam je rekla da je pod stresom, te da nema šta da komentariše.
izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slađa Delibašić otišla u frizere!

Slađa Delibašić snima duet sa Elvirom Mekićem

Slađa Delibašić, zaljubljena i seksi!


Nema komentara na “Slađi Delibašić ukrali BMW”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump