Šta vam kažu njegove ruke

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Izmerite dužinu njegovog kažiprsta i domalog prsta i saznaćete da li je agresivan i kakav je ljubavnik.

Ako hoćete da otkrijete muškarčevu narav, pogledajte mu u šake i uporedite dužinu njegovog kažiprsta i domalog prsta. Upravo te mere govore o tome da li je agresivan, loš ljubavnik ili sklon sopstvenom polu. Nije reč ni o kakvom praznoverju, jer su ovaj zaključak doneli ugledni kanadski naučnici.

Pošto se o vezi nivoa hormona i dužine prstiju govori odavno, istraživači s Univerziteta „Alberta“ u Kanadi rešili su da urade eksperiment i utvrde postoji li veza između ljudske naravi i dužine prstiju.

Kratak kažiprst, nasilna narav

Dokazavši da je sve što je genijalno jednostavno, naučnici su izmerili dužinu prstiju tima hokejaša i rezultate uporedili s podacima o tome koliko je često svaki od njih grešio u poslednjoj sezoni. Otkrili su da najratoborniji među njima imaju vrlo kratke kažiprste i da na nasilan karakter muškarca upućuje kažiprst kraći od domalog prsta. Na to utiče i nivo hormona testosterona, pod čijim dejstvom se još u majčinoj utrobi formira izgled šake. Tako su utvrdili direktnu vezu između građe muške šake i agresivnosti, ali su istovremeno zaključili da to pravilo ne važi za žene.

Digitron u ruke

Prošle jeseni u Evropi je urađen sličan eksperiment. Britanski naučnici su utvrdili da upoređivanjem dužine kažiprsta i domalog prsta možemo veoma pouzdano da odredimo seksualnu orijentaciju čoveka. Dovoljno je izmeriti dužinu kažiprsta i taj rezultat podeliti s dužinom domalog prsta. Dobićete broj koji će s velikom sigurnošću pokazati nečije seksualno opredeljenje. Ako dobijete broj manji od 0,97, taj muškarac verovatno ne obraća pažnju na žene, on je aktivan homoseksualac, dok je žena s tim rezultatom pasivna lezbijka. Fatalan mačo muškarac imaće rezultat od 0,97 do 0,99, dok žena s tim parametrom voli muškarce, ali u krevetu s njima ona je poprilično hladna. Rezulati od 0,99 do 1,1 pokazuju veliku strastvenost kad je reč o ženama, dok su ti muškarci u krevetu sa suprotnim polom veoma hladni. Rezulati veći od 1,1 upućuju na mahom homoseksualnu orijentaciju.
izvor:zena.blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Otkrijte sve njegove erogene zone

22 muške vrele tačke

Istraživanje pokazalo da G – tačka ne postoji?


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Šta vam kažu njegove ruke”

  • dodrila
    22 juna, 2009, 19:43

    Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump