Tanja Savić i Slavica Ćukteraš se pomirile!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačice prve postave „Zvezda Granda“ Tanja Savić i Slavica Ćukteraš zakopale su ratne sekire, tvrdi dobro obavešten izvor Kurira.

Naime, kako navode ljudi upućeni u celu situaciju, pevačice su se pomirile pre mesec dana u avionu po povratku iz Švajcarske, gde su nastupale.

– Slavica i Tanja su se sasvim slučajno srele na aerodromu. Tanja je bila sa svojim menadžerom, dok je Slavica bila sama – kaže naš sagovornik i dodaje:
– S obzirom na to da je menadžer Savićeve u odličnim odnosima sa Slavicom, bilo je neminovno da stanu i popričaju. Igra slučaja ili sudbina? U avionu su pevačice dobile mesta jedna pored druge, gde su se i smestile. Vispreni menadžer je tu priliku iskoristio i odigrao najveću ulogu u mirenju, predloživši im da sve zaborave i nastave dalje. One su u prvom trenutku bile zatečene i nisu ni reč progovorile, ali kako je vreme odmicalo, malo su se opustile i na menadžerovo insistiranje pružile ruku jedna drugoj i počele da čavrljaju. Tako je okončano dvogodišnje ćutanje između dve drugarice, čemu je kumovao Tanjin menadžer – završava naš izvor.

I pored svega, njih dve su odlučile da ovo pomirenje zasad ostane njihova mala tajna i da celu stvar ne iznose u javnost kako ne bi pravile senzaciju. U prilog svemu ovome govori i činjenica da je Tanja pre nekoliko dana u jednom nedeljniku izjavila kako se kaje zbog svega što se dogodilo između nje i Slavice i kako se veoma često seti lepih trenutaka koje su provele zajedno.
izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slavica Ćukteraš tuži Tanju Savić!

Tanja Savić se udaje!

Slavica duguje Tanji Savić 100 dolara!


Nema komentara na “Tanja Savić i Slavica Ćukteraš se pomirile!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump