Vlado Georgiev: Moje srce je uvek slobodno!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što je prošle subote proslavio trideset treći rođendan, slavni kantautor Vlado Georgiev otkriva da su ga godine uozbiljile, ali i kako mu je, bez obzira na to da li je u vezi ili ne, najvažnije da se oseća nesputano

Harizmatičnom Vladi Georgievu, koji već godinama važi za jednog od najtalentovanijih kantautora kod nas, tokom izuzetno uspešne karijere pošlo je za rukom da, za razliku od većine kolega, u potpunosti sakrije svoj privatni život od javnosti.

Zbog tajanstvenog zida koji je stvorio oko sebe i izuzetnog šarma, Georgiev je odavno jedan od najpoželjnijih neženja, a brojne pripadnice nežnijeg pola na sve načine pokušavaju da mu se približe. Srećan, nasmejan i zadovoljan, talentovani muzičar je protekle subote proslavio svoj trideset i treći rođendan, a o svom aktuelnom emotivnom statusu koji konstantno intrigira javnost, Georgiev govori samo za Story.

– Za mene je rođendan vrlo važan datum i pravi povod da se dobro provedem sa prijateljima. Lično držim do proslave rođendana i uvek se trudim da u takvim prilikama napravim dobru zabavu, a tako je bilo i ove godine – priča šarmantni umetnik čija je veoma slušana muzika dobrim delom i kombinacija odrastanja pod različitim podnebljima – rođen je u Dubrovniku, a odrastao je u Herceg-Novom, iz kog se u Beograd preselio početkom devedesetih godina.

Od svojih profesionalnih početaka do danas, trenutno jedan od najpriznatijih muzičkih producenata otkriva šta se u njegovom životu promenilo nakon što je napunio trideset tri godine.

– Rekao bih da sam se malo uozbiljio. Bez obzira na žene, srce uvek mora da bude slobodno. Ako je tako, onda s nekim možete i da trajete. Dakle, moje srce je uvek slobodno – kaže popularni pevač koji će svojim koncertom uskoro obradovati Nišlije.

– Devetnaestog juna u Nišu održaću koncert i to na mestu gde do sada nisam nastupao – velikom platou na Tvrđavi. Sviraću neke nove pesme, kao i stare koje u poslednje vreme nisam izvodio. Izuzetno volim Niš i tamošnju publiku pa mislim da ćemo se zajedno odlično provesti – kaže muzičar kroz čije stihove konstantno provejava optimizam.

– Trudim se da u ovim teškim vremenima ostanem pozitivan. Po prirodi sam optimista, verujem u Boga i ako je čovek ispravan, stvari pre ili kasnije moraju da dođu na svoje mesto – siguran je Georgiev čiji trenutni umetnički pogled na svet najbolje oslikavaju stihovi njegove nove numere Bez tebe, koja je odnedavno postavljena na portal za skidanje muzike kompanije Telenor:

Čak i kada mi loše krene, nisam ljut. Kažem dobro je, pomoći će Bog …

– Pesma Bez tebe ne pretenduje da se danonoćno pušta na radio-stanicama, ali nadam se da je jedna od onih koje će dugo trajati. Drago mi je da se ljudima dopada novi singl i da su prepoznali starog-novog Vladu, a čim budem u prilici, svakako ću snimiti spot i za tu pesmu – zaključuje pevač.
izvor: story.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VLADO Georgiev na finalu US Opena!

Vlado Georgiev i nova pesma „Bez tebe“ /video/

Vlado Georgiev postaje voditelj!


2 komentara na “Vlado Georgiev: Moje srce je uvek slobodno!”

  • DUNJA
    29 oktobra, 2009, 1:54

      SRCE TREBA DA BUDE SLOBODNO JER JEDINO TAKO MOZES DA OSTVARIS ZDRAV ODNOS SA SVAKIM COVEKOM ILI ZENOM A PRVENSTVENO SA SAMIM SOBOM 

  • tanja tomcic
    18 februara, 2010, 0:07

    Heart on je jedinstven neponovljiv, i nezamenljiv zato ga i volimo samo JEDAN JE VLADO

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump