Adriana Lima na proslavi Luja Vitona sa stomačićem!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Adriana Lima: Jedva čekamo bebu!Brazilska manekenka Adrijana Lima pojavila se na proslavi Luja Vitona povodom proslave godišnjice sletanja na Mesec.

Proslavi je prisustvovao i član posade Apola 11 Baz Oldrin, drugi čovek koji je zakoračio na površinu Meseca, ali je pažnja novinara i fotoreportera bila usmerena na suprugu srpskog košarkaša Marka Jarića i njen stomak.

Britanski „Daily Mail“ piše da, iako je u četvrtom mesecu trudnoće, „to nije sprečilo lepoticu da ‘flertuje’ sa objektivima fotoreportera“.

Srpska snajka je nedavno izjavila da „nikada sebe nije videla kao udatu ženu“.

„Sve se to promenilo nakon što sam upoznala Marka. Znala sam da je on pravi“, rekla je Adrijana i dodala da ona i Marko željno iščekuju prinovu.

Adriana Lima: Jedva čekamo bebu!

„Presrećni smo. Želeli smo bebu i ne mogu da vam opišem tu količinu radosti. Mama mi pomaže u svemu, i već je počela da priprema stvarčice za bebu“

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adriana Lima: Želim puno dece!

Marko Jarić i Adriana Lima dobiće sina

Adriana Lima se baš ubucila u trudnoći!


Nema komentara na “Adriana Lima na proslavi Luja Vitona sa stomačićem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump