Ana Nikolić se malo ubucila :-)

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Nikolić se malo ubucila :-)Taman kada je uspela da uz mukotrpnu dijetu i vežbe dotera svoju liniju do savršenstva, Ana Nikolić se ponovo prihvatila kašike koja joj je upropastila sav dosadašnji trudNaime, poznata pevačica, koja se nedavno okušala i kao glumica u filmu „Pare ili život“, nije uspela da tokom višemesečnog snimanja održi istu kilažu koju je na nedavnoj Beoviziji sa ponosom nosila.

Tako je pevačica pomalo stidljivo šetala po plaži Ade Bojane, pokušavajući da prikrije višak kilograma koji se najviše video u predelu stomaka.

– Bila je veoma zadovoljna linijom jer ju je dovela do savršenstva pre nego što je došla u Crnu Goru. Na snimanju filma malo se opustila družeći se sa kolegama, pa je zaboravila na zdravu ishranu, a nije mnogo ni trenirala. Sve je to rezultiralo vidnim viškom kilograma, koji joj i ne pristaju baš najbolje – kaže za Kurir izvor blizak pevačici.

S obzirom na to da večito kuburi sa telesnom težinom, Nikolićeva će morati da u vrlo kratkom roku probuši kašiku i ozbiljno se pozabavi redukovanjem ishrane da bi izgledala kao ranije…

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vitni Hjuston se malo ubucila :-)

Ana Nikolić se pokajala!

Ana Nikolić nema para da plati spot?


Nema komentara na “Ana Nikolić se malo ubucila :-)”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump