Anđelina Džoli i Dejvid Bekam: Ništa od slikanja!

Anđelina Džoli i Dejvid Bekam: Ništa od slikanja!Engleski fudbaler Dejvid Bekam navodno je odbio da se u novoj kampanji za modnu kuću „Armani” slika zajedno sa seksepilnom glumicom Andželinom Žoli, a kao razlog je naveo to što je on oženjen, a ona u srećnoj vezi. Poznata holivudska lepotica nedavno je postala zaštitno lice „armani” parfema, te je bilo očekivatno da će joj se u novoj reklamnoj kampanji pridružiti i Bekam, koji već duže reklamira donji veš ovog brenda.

Iako je Dejvid nedavno uradio vruće fotke za „Armanijevu” liniju intimnog rublja zajedno sa svojom suprugom Viktorijom, Andželina je već bila viđena na Viktorijinom mestu u novim izazovnim pozama sa čuvenim fudbalerom.

– Nije istina da ću se slikati sa Andželinom. Znate, Andželina to ne bi uradila, a ne bih ni ja. Na kraju krajeva, ja sam oženjen. Ona i Bred Pit su divni ljudi i neverovatan su par i imaju sjajnu porodicu – istakao je Dejvid Bekam.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli i Dejvid Bekam zajedno!

Viktorija i Dejvid Dekam u sexi reklami!

Anđelina Džoli napušta glumu? /video/


2 komentara na “Anđelina Džoli i Dejvid Bekam: Ništa od slikanja!”

  • Anonimni
    17 septembra, 2009, 17:19

    Victory Victory Victory

  • Anonimni
    2 februara, 2010, 20:02

    Kissing :super

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump