Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!

Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!Bekam: Tom Kruz me toliko fascinirao da sam sinu dao ime po njemu

Svetski poznatom fudbaleru Dejvidu Bekamu nimalo nije strano „mešanje“ sa poznatima, ali čak je i on priznao da je bio fasciniran poznatima naročito kada je reč o njegovom prijatelju glumcu Tomu Kruzu, prenosi „Dejli Mejl“.

Ustvari, Bekam je bio toliko blizak i fasciniran svojim novim prijateljem da, kada

je došao trenutak da svom najmlađem sinu da ime, ništa prirodnije nije bilo nego da ga nazove Kruz.

„Sećam se da kada smo Viktorija i ja upoznali Toma, ja sam se okrenuo ka Viktoriji i rekao: `Kruz je divno ime i mogli bismo samo drukčije da ga spelujemo`, otkriva Bekam.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler rekao je piscu Grantu Valu da se svom prijatelju Tomu obraća kad god se radi o važnim odlukama. U knjizi koju je Grant Val nedavno objavio „The Beckham Experiment“, skoro čitavo poglavlje je posvećeno bliskom odnosu između Bekama i Kruza koji su se upozali 2003. godine.

Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!

Bekam sa sinom Kruzom

Kada su se doselili u Los Anđeles Dejvid i Viktorija su kupili kuću na pet minuta od doma Toma Kruza i glumice Kejti Holms na Beverli Hilsu. Tom i Kejti su čak priredili zabavu kako bi Bekamovima poželeli dobrodošlicu u LA.

Bekam kaže da često razgovara sa Kruzom i da od njega prihvata savete skoro o svemu. Holivudski glumac je Bekamu preporučio i lekara i upoznao ga je sa još jednim drugarom Vilom Smitom.

Ali, Bekam insistira da ipak postoji jedna stvar u kojoj ne prati Kruza, a to je njegovo verovanje u sajentologiju.

„To je nešto što ja poštujem jer je Tom meni i Viktoriji objasnio sve u vezi sa tim. Ali nikada mi se nije obratio i rekao `To je nešto što bi i trebalo da uradiš`, jer on to nikada ne bi predložio. „On i Kejti imaju svoja verovanja, ali Viktorija i ja imamo svoja“.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tom Kruz i Kejti izblamirali Bekama na večeri

Kejti Holms stalno plače jer je Tom ignoriše

Bekam naterao Viktoriju da plače


Nema komentara na “Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump