Berni Eklston u Hrvatskoj sa novom devojkom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Berni Eklston u Hrvatskoj sa novom devojkom!Berni Eklston (76), bogati vlasnik Formule 1, ovih dana odmara sa prijateljima u Trogiru, među kojima se nalazi i jedna brineta za koju se nagađa da bi mogla zameniti njegovu bivšu suprugu Slavicu.

Međutim, Berni poriče da je u pitanju nova ljubav, uz objašnjenje kako je misteriozna brineta zapravo Slavicina prijateljica, te da on nakon razvoda i dalje samuje.

Eklston je ovoga leta prvi put nakon 25 godina na letovanju bez bivše supruge, već mu na krstarenju Jadranom društvo prave prijatelji iz Brazila. Poznati Britanac, koga je Slavica između ostalog ostavila i zato što je radoholik, uživa u Trogiru a svoje prijatelje izvodi u najbolje restorane gde jedu jastoge i najbolju ribu.

Berni se nakon večeri u restoranima vraća na svoju jahtu „Petaru”, koju je nazvao po imenima kćerki Petre i Tamare, ustaje rano ujutru i kreće put pijace kako bi kupio jagnjetinu. Na pitanje novinara koji ga prate u stopu da li će sam spremati jagnjetinu uz smeh odgovara: „Ima ljudi koji to bolje rade od mene.”

Slavica Eklston, bivša Bernijeva supruga, nije baš zadovoljna činjenicom da on bezbrižno uživa budući da njihova kćerka Petra ima ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih je podvrgnuta ispitivanjima u američkoj klinici „Mejo”. Britanski list „Dejli mejl“ piše da je Petra primljena u bolnicu, ali da se ne zna pozdano od čeka boluje.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Berni Eklston sa devojkom?!

Berni Eklston ima devojku mlađu 48 godina

Berni i Slavica Eklston se razveli za 58 sekundi!


Nema komentara na “Berni Eklston u Hrvatskoj sa novom devojkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump