Bojan Bjelić ispeglao lice u fotošopu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bojan Bjelić ispeglao lice u fotošopu!Da Fotošop ne koristi samo ženska populacija sa naše javne scene, najbolji je primer mlađani pevač Bojan Bjelić, koji je za potrebe jednog fotografisanja potpuno izmenio svoj izgled, što se najbolje vidi na priloženim slikamaNjegova prirodno tanka gornja usna je posle obrade postala mnogo veća, a bledunjav ten potamneo je i bez solarijuma, dok su braon oči iznenada poslale svetloplave.

– Čitavo lice bilo mu je potpuno ispeglano, jer je on na tom snimanju želeo da izgleda „svetski“ – priča naš dobro obavešten izvor. – Bez obzira na to što su mu prijatelji savetovali da ne preteruje sa obradom fotografija, Bojan se na to nije obazirao, baš kao što mu nije smetalo ni to što će ga zbog ispeglane face i tolikog šminkanja proglasiti pripadnikom gej populacije – završava izvor Kurira.

Zbog čega mladi pevač toliko polaže na fotografije, nije nam poznato, ali zato znamo da većina mnogo poznatijih pevača od njega ne transformiše svoje lice u Fotošopu, već je dovoljno da snimi album sa kvalitetnim pesmama, pa ne mora da skreće pažnju na sebe na ovakav način.

izvor: svetestrade.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Britni u fotošopu ispeglana do bola!

Megan Foks: Niko nije savršen bez fotošopa!

Aleksandra postala zaštitno lice Suzane Perić


4 komentara na “Bojan Bjelić ispeglao lice u fotošopu!”

 • Tanja
  27 jula, 2009, 10:27

  Ja i mislim da je prpadnik GEJ populacije Cool …. vidi se Yawn … pravi je mali p***r…….i mng je ruzan Angel hhhh Grin …. pozzic za sveeee Kiss

 • tijan
  27 jula, 2009, 20:00

  hajde da seupoznamo Dance Dance Dance

 • Anonimni
  5 januara, 2010, 11:52

  Heart Heart

 • POZDRAV IZ NISA
  5 januara, 2010, 11:57

  Bojane super si nema sta.Samo tako nastavi i bices prava zvezda.Heart Heart Heart Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump