Bred Pit se priprema za raskid za Anđelinom?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bred Pit se priprema za raskid za Anđelinom?Prema pisanju američkih tabloida, Brad Pitt se užurbano sastaje sa svojim advokatima  kako bi pripremili što brži i bezbolniji prekid te rešili sve pravne zavrzlame oko zajedničke imovine i starateljstva nad decom.

Slavni glumac česte odlaske na američku zapadnu obalu koristi za sastanke sa svojim odvjetničkim timom. Pittu je navodno dosta toga da se oseća jadno i poduzima korake kako bi si olakšao život.

‘On shvata da je srećniji kad je sam i kad Angelina nije uz njega jer ga stalno kritizira i iscrpljuje svojim brojnim zahtevima. Tek kad je sam vidi jasno neke stvari. Već se neko vreme sastaje sa svojim starim prijateljima, ali i odvjetnicima kako bi razmotrili sve moguće opcije u slučaju trajnog prekida veze s Angie’, rekao je izvor blizak glumcu.

Bradovi prijatelji su uglavnom i njegovi poslovni partneri, a budući da ima velike poslovne planove, često se sastaju i pritom diskutiraju ne samo o poslu već i o privatnim stvarima. ‘Brad se uvek smeši kad govori o deci, ali ovih dana nije toliko sretan kad se spomene Angelinino ime. Ustvari, očito je svima oko njega da trenutačno prolazi jako težak period u životu’, tvrdi izvor.

izvor: t-portal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dok Anđelina Džoli mrša, Bred Pit se opija!

Bred Pit želi se vratiti Dženifer Aniston?!

Bred Pit pronašao utehu kod bivše supruge Dženifer!


Jedan komentar na “Bred Pit se priprema za raskid za Anđelinom?”

  • an@
    15 jula, 2009, 13:45

    ma Victory vraca se on anistonovoj,jer ipak to je Heart Heart Heart Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump