Brega piše za Suzanu Jovanović!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Brega piše za Suzanu Jovanović!Goran Bregović jedan jeod autora pesama koje će se naći na povratničkom albumu Suzane Jovanović, supruge čelnika „Granda“ Saše PopovićaFolk pevačica Suzana Jovanović, posle višegodišnje medijske pauze, sprema novi CD i veliki povratak na srpsku muzičku scenu. Kako Press saznaje, supruga vlasnika „Granda“ Saše Popovića uložiće puno novca i truda u svoj muzički projekat, a Popovićev glavni adut biće – Goran Bregović.

Pesme su već u pripremi, a Suzana ima težak zadatak da izabere najbolje koje će se naći na albumu.

– Suzana je svojevremeno bila veoma popularna pevačica narodne muzike, ali se posle udaje za Popovića i rođenja ćerke Aleksandre povukla iz javnosti – navodi sagovornik Pressa blizak pevačici, i dodaje:

– Na nagovor svog supruga i bliskih prijatelja, Suzana je odlučila da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu Srbije. Njen album je uveliko u pripremi i biće do sada najbolji koji je ova folkerka snimila u svojoj karijeri. Potvrda tome je angažovanje najpoznatijih tekstopisaca i kompozitora kao što su Braja, Marina Tucaković, Kiki Lesendrić, ali i čuvenog muzičara Gorana Bregovića. Izvor Pressa kaže da je Bregovićev hit već spreman: – Brega je već uradio jednu kompoziciju za Suzanu, kojom su svi oduševljeni. Suzana će dati šansu i neafirmisanim autorima, a konačan odabir pesama znaće se u avgustu. Izlazak CD-a planiran je za jesen, u izdanju „Grand produkcije“ – zaključuje sagovornik Pressa.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Futa ponovo piše za Cecu

Brega završio sve tri pesme za „Evroviziju“

Ognjen Amidžić piše pesmu za Anu Nikolić!


Nema komentara na “Brega piše za Suzanu Jovanović!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump