Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović priznala da ima dečka koji se „ne žali“ što ga krije.

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi Ceca Ražnatović u intervjuu listu „Svet“ otkrila sitnice iz svog emotivnog života, ali i šta misli o svojoj „rivalki“ Jeleni Karleuši.Iako su je mediji konstantno povezivali sa „svakim sa kim sedne i popije piće“,

Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjem intervjuu govori da joj je stanje u emotivnom životu „stabilno“, kao i da mediji ne znaju identitet njenog izabranika.

„Lepo mi je“, govori Ceca o svojoj vezi i dodaje da ne „promoviše“ svog dečka zato što se „svim silama trudi da ljubav sačuva samo za sebe“. Na pitanje da li ta tajnovitost smeta njenom izabraniku, Ceca je rekla: „Ne buni se!“.

Folk diva priznaje da u vezi reaguje kao svaka druga žena – „ili mi na nekog proradi hemija, ili ne“ i govori da prevaru nikada ne bi oprostila.

Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!

„To je izdaja. Ne bih oprostila zato što ja to nikada ne bih uradila!. Mnogo je poštenije reći: ‘Okrećem se za drugim ženama’…To je fer. Srcu čovek ne može da naredi. Kao što ja ne mogu sebi da naredim ako poželim da se okrenem za drugim muškarcem…hipotetički naravno. Ali, to znači da između mene i mog partnera nešto nije u redu. Zato i tražim neku vrstu reciprociteta i ne mogu da pređem preko prevare“.

Ceca se osvrnula i na nedavni incident sa Karamelom i rekla da neće podneti nikakvu prijavu protiv njega – „Neka svako živi sa svojom savešću“, a onda otkrila i šta misli o Jeleni Karleuši.

„Nikada nisam pokazala ni mržnju ni rivalitet, ni animozitet bilo koje vrste. Mržnju ne osećam ni prema njoj ni prema bilo kome“, rekla je Ceca i dodala da su se sretale „veoma retko“, ali da je imala prilike da vidi njenu ćerku Atinu. „Preslatka je“.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 8 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca: Jelena Karleuša se lepo oblači!

Ceca: Usvojila bih siročiće iz svoje zemlje!

Ceca o svom dečku Cveletu: On je moj izbor!


8 komentara na “Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!”

 • SANJA
  16 jula, 2009, 7:22

  a 100x puta je rekla „kad ga budem imala, necu ga kriti , blas bla .. „- mi „stvarno mislili“ da je „sama “ Coffee

 • Anonimni
  2 avgusta, 2009, 22:42

  Razz Razz No No

 • Anonimni
  1 septembra, 2009, 14:19

  Shock Laugh Wink Kiss Razz

 • bole
  6 septembra, 2009, 9:23

  Soldier ja te volim ali ovo tei treba za to decko jadna ne bila ne pricaj o tome !!!!!!!!!!!!!!!!

 • tina
  18 oktobra, 2009, 22:34

  Victory to je super žena ima prava da nastavi svoj život

 • ljiljana
  19 oktobra, 2009, 14:19

  ne ostace sama ma i da ima i da nema njen zivot ljiljana iz zrenjanina Yes

 • jeca
  28 oktobra, 2009, 18:29

  naravno da treba da imas decka!!!

 • boza
  18 novembra, 2009, 21:31

  Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump