Džoni Dep u novom Kusturicinom filmu!

Džoni Dep u novom Kusturicinom filmu!Slavni glumac će igrati Panča Vilju u najnovijem projektu srpskog reditelja.

Emir Kusturica se dogovorio sa svojim prijateljem Džonijem Depom (Johnny Depp) da igra glavnu ulogu u filmu „Sedam prijatelja Panča Vilje i žena sa šest prstiju”. Ovim je i definitivno razrešena dilema ko će biti novi Pančo Vilja, tako da druga opcija Havijer Bardem je otpao.

– Džonija i mene vezuje staro prijateljstvo. Sedeli smo kod njega na imanju, dugo pričali, obnavljali zajednička sećanja… Poneo sam mu scenario koji je napisao Gordan Mihić, a Džoni je rekao da želi da igra u mom filmu i bez čitanja scenarija – priča Emir za „Blic“ o Džoniju Depu i dodaje:

– On je kralj Holivuda. Trenutno je najskuplji glumac. A to „koliko neko košta” je karakteristično pitanje u našem narodu. Treba pitati koliko novca Dep može da mobiliše. On igra i za 20 miliona dolara, ali i za milion. Karijeru je i napravio radeći sa rediteljima koje voli, verujući u film kao umetnost. Tek mnogo kasnije došli su „Pirati sa Kariba” – priča Emir za „Blic“ o Džoniju Depu.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Selma Hajek glumi u Kusturicinom filmu!

Džoni Dep i Anđelina Džoli uskoro u vezi???!

Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !


Nema komentara na “Džoni Dep u novom Kusturicinom filmu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump