Džulija Roberts u ulozi majke i domaćice!

Džulija Roberts u ulozi majke i domaćice!Glumica s najskupljim osmehom u Holivudu odlučila je da snima samo jedan film godišnje kako bi se posvetila porodici.Kaže da se odlično snalazi u ulozi domaćice i da joj je veće uživanje šetnja sa ćerkom i sinovima nego pojavljivanje na glamuroznim premijerama. Džulija Roberts (41) je poslednjih godina odbila nekoliko unosnih filmskih ponuda i snimala svega po jedan film godišnje,

kako bi više vremena provodila sa svojim petogodišnjim blizancima, Hazel i Finom, i jednogodišnjim Henrijem. Otkako je postala majka, kaže, život joj se okrenuo naglavačke.

– Glumačke uloge i glamurozne premijere zamenila sam pelenama i bočicama s mlekom i istinski uživam u tome. Nikada nisam jurila za karijerom i u potpunosti mi odgovara miran porodični život – kaže jedna od najplaćenijih svetskih glumica koja po filmu zarađuje i do 20 miliona dolara.

– Potreban mi je stvarno dobar razlog da napustim kuću na nekoliko meseci zbog snimanja. Prihvatam samo uloge koje su zanimljive i drukčije od svega što sam do sada radila.

Vlasnica najskupljeg osmeha u Holivudu, koja je već sedam godina u braku sa snimateljem Denijem Moderom, priznaje da uživa u ulozi domaćice. Uzor joj je, ističe, bila majka.

¬ Bila je brilijantna kuvarica, pripremala je zimnicu, pekla domaći hleb, čak je uzgajala voće i povrće u vrtu. Zaista ne znam kako je sve to postizala, i to s osmehom na licu – priča s divljenjem. – I ja se prilično dobro snalazim u kućnim poslovima, mada ima dana kada vlada potpuni haos. Ponekad imam osećaj da vreme provodim samo u kuhinji pripremajući doručak, ručak i večeru.

Posle petogodišnje pauze, lepa glumica je, ipak, vratila glumi. Rešila je da ponovo stane pred kamere u romantičnoj komediji „Dvoličnost“, reditelja Tonija Gilroja, sa engleskim glumcem Klajvom Ovenom, pored kog je 2004. takođe igrala u filmu „Bliskost“. U oba ostvarenja Džulija je morala da snimi i nekoliko intimnih scena sa Ovenom, što joj, kako kaže, nije predstavljalo problem.

– Definitivno postiji neka hemija između Klajva i mene. Mnogo smo se smejali na snimanju filma, ponekad smo se toliko glupirali da je reditelj besneo na nas. Klajv i ja imamo sličan smisao za humor, a odlično smo se složili i u ljubavnim scenama. Ipak, moram da naglasim, ja se nisam uživljavala toliko kao Klajv – šali se. – Odlično smo izgledali u kadru, a najviše mi se dopalo to što je visok, pa nisam morala da gledam nadole kao u nekim filmovima i da mi se pravi podbradak. Mi glumci moramo da mislimo na to kako izgledamo na velikom platnu.

Bila je, priznaje, više nego iznenađena pažnjom medija i publike na premijeri filma u Los Anđelosu i Parizu, jer je bila ubeđena da joj je nakon duge glumačke pauze popularnost izbledela. Prvi filmski uspeh Džulija Roberts ostvarila je već sa 20 godina u filmu „Mistična pica“ i kasnije ga potvrdila u ostvarenjima „Tanka linija smrti“, „Zgodna žena“, „Slučaj Pelikan“, „Odbegla mlada“, „Svadba mog najboljeg druga“, „Spavati sa neprijateljem“… Tri puta je nominovana za prestižnu filmsku nagradu Oskar, a zlatnu statuu donela joj je uloga Erin Brokovič u istoimenom filmu 2000. godine.

izvor: svetestrade


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zla kraljica Džulija Roberts

Džulija Roberts zaradila milion i po za minut

Džulija Roberts došla pijana na dobrotvornu večeru


Nema komentara na “Džulija Roberts u ulozi majke i domaćice!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump