Enrike Iglesas i Ana Kurnjikova se verili!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Enrike Iglesas i Ana Kurnjikova se verili!Mediji su ih par puta verili, do sada je uvek bilo lažno, ali čini se da je sadašnja veridba pop pevača Enriquea Iglesiasa i teniserke Anne Kurnikove, istinita!

Na svečanosti američke teniske lige World Team Tennis, Anna Kurnikova pojavila se s dijamantskim prstenom na ruci. Nije dugo trebalo da to gotovo svi strani mediji povežu s udajom, odnosno veridbom sa pevačem

Enriqueom Iglesiasom.

– Mislila sam da ste vi novinari dobro obavešteni i da sve znate – rekla je Kournikova. Iako je par puta izjavila da nije sigurna da li će se uopšte udati, i da ne veruje u brak, izgleda da veridba ovog puta nije samo u domenu trača.

– Verujem u brak, no mislim kako on nije preduslov za sreću. Svedočio sam lepim i srećnim vezama parova koji nisu oženjeni i oženjene parove koji su očajni – rekao je pevač za Hello magazin, i dodao – Anna je divna, zaista je idealna. Ona je trenutno žena mog života. No, ne verujem u večnu ljubav, to ne postoji – objasnio je Enrique.

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas se venčali?!

Uskoro svadba: Verili se Željko i Jovana!

Ana Kurnjikova se potukla!


Nema komentara na “Enrike Iglesas i Ana Kurnjikova se verili!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump