Goca Tržan proslavila rođendan!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Goca Tržan proslavila rođendan!Jedna od najharizmatičnijih pop pevačica, Goca Tržan, proslavila je preksinoć 35 rođendan ludom žurkom za kolege i prijatelje u restoranu „Ruski car“. Kako i dolikuje slavljenici, nekadašnja tapovka dočekivala je zvanice na ulazu i smeštala ih u unapred pripremljene separee, sve vreme zbijajući šale i ne skidajući osmeh sa lica.Folkerka Seka Aleksić došla je u društvu svog starog-novog dečka, manekena Mladena Radulovića, od kojeg se nije odvajala čitave večeri.

Zaljubljeni par je prvo izveo „prljavi ples“ na sceni, da bi nakon toga seli za sto i uživali u skupom šampanjcu, ali i u vatrenim poljupcima usta na usta, ne obazirući se na prisutne.

Sveža silikonska cica, glumica Iva Štrljić, ponosno je isticala svoje novo poprsje, a dok je đuskala uz Gocine pesme, ispod mini suknje sevnule su joj bele gaćice, što nije promaklo našem fotografu. Za razliku od nje, Indira Radić došla je zakopčana do grla, a kreatorka Verica Rakočević je sve prisutne iznenadila svojim stajlingom, jer je uz dugu, belu haljinu, nalik venčanici, obula patike, čuvene „starke“!

Sve najlepše Goci su poželele i Lokica Stefanović, kao i Jelena Bačić-Alimpić, a negde pred ponoć sve je zaslađeno velikom tortom. Domaćica večeri je prvo parče poslastice dala svom mužu Ivanu Marinkoviću, što je izazvalo aplauz prisutnih. Nakon toga, temperamenta slavljenica uzela je mikrofon u ruke i digla sve prisutne na noge, a odličan provod, uz obilje ića i pića, trajao je sve do ranih jutarnjih sati.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan proslavila Lenin 5. rođendan

Seka proslavila rođendan bez dečka!

Ceca proslavila 36. rođendan! /video/


Nema komentara na “Goca Tržan proslavila rođendan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump