Hologramska turneja Majkl Džeksona???

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Hologramska turneja Majkl Džeksona???Tabloidi pišu da će se kralj popa „pojaviti“ na zakazanoj turneji – u obliku holograma!

Porodica Džekson navodno planira turneju sećanja na Majkla Džeksona, koji je preminuo 25. juna u 51. godini života.Turneja bi obuhvatila nastupe njegove braće Džermejna, Tita, Marlona i Džekija iz Jackson 5, kao i drugih zvezda koje bi volele da se uključe u projekat odavanja pošte kralju popa.

„Porodica želi da poslednji put vidi Majkla na sceni, kao i publika. Žele da okupe velike zvezde, i da zajedno sa živim bendom nastupe uz hologram Majkla“, rekao je izvor blizak Džeksonovima za „News of the world“.

„Porodica misli da bi takav koncert bio jedinstvena prilika za Majklovu decu da vide oca kako nastupa, pošto nikada nisu imali priliku da ga posmatraju uživo na bini“.

Hologram bi bio napravljen od snimaka prethodnih nastupa kralja popa, ali i sa proba za povratničku turneju u Londonu.

Pre Džeksona, hologramske koncerte „održao“ je i kralj rokenrola, Elvis Prisli.

Legendarni pevač, koji je preminuo 1977. godine, pre tri godine imao je jedinu svjetsku turneju, na kojoj se pojavljivao kao hologram, praćen svojim originalnim bendom. Za koncert su iskorišćeni snimci „MGM“ specijala „That’s the way it is“ (1970), „Elvis on tour“ (1972) i televizijskog šoua „Aloha from Hawaii“ (1973).

Zanimljivo je da će se Elvisova „turneja“ nastaviti i sledeće godine, nastupima u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj, Njemačkoj, Holandiji i Švajcarskoj.

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ukraden nos Majkl Džeksona???

Nova pesma Majkl Džeksona uskoro u prodaji!

Turneja kralja popa i posle njegove smrti


Nema komentara na “Hologramska turneja Majkl Džeksona???”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump