Jelena Karleuša usvaja dete

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša usvaja dete Estradna zvezda Jelena Karleuša u intervjuu „Novostima“ otkrila da će nakon rođenja druge ćerke usvojiti dečaka.Jelena Karleuša nedavno je snimila seriju provokativnih fotografija za disk „Diamond collection“ sa njenim najvećim hitovima, planira saradnju sa Goranom Bregovićem na novom albumu, otkrila da će roditi još jednu ćerku, ali i rekla nešto o planu da „ispuni želju“ svom suprugu Dušku Tošiću da dobije sina.

„Duško često u šali zna da kaže: ‘Šta ću ja sa vas tri u kući'“, rekla je JK u intervjuu „Novostima“ i dodala da će usvojiti sina.

„To mi je davnašnja želja. Aktivna sam u humanitarnom radu i pomažem nesrećnoj deci koliko god mogu, ali time se ne hvalim kao neke individue. Duško i ja ćemo otrgnuti jedno dete od patnje i pružiti mu život iz bajke. Volimo decu i pogađa nas kada vidimo koliko je napuštene dece u Srbiji“, rekla je pevačica.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Najlepši par na svetu usvaja i 7. dete!

Kajli Minog usvaja dete?

Nikol Kidman usvaja dete iz Vijetnama!


Jedan komentar na “Jelena Karleuša usvaja dete”

  • Anonimni
    27 novembra, 2009, 21:58

    Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump