Kaja do ušiju zaljubljena u svog verenika!

Kategorija [ ZANIMLJIVOSTI ]

Kaja do ušiju zaljubljena u svog verenika!Da je pevačica Katarina Ostojić Kaja zaljubljena do ušiju u svog verenika, košarkaša Uroša Duvnjaka, videlo se i na festivalu u Herceg Novom, jer se sve vreme nije odvajala od svog budućeg muža. Dok su tokom noći skitali i izlazili po tamošnjim klubovima, dan su provodili na bazenu hotela uživajući u kupanju i sunčanju. Tako su jednog prepodneva zauzeli ležajke kraj bazena, što je ovekovečio paparaco Kurira, i počeli ritual mackanja zaštitnim faktorima.

Prsata crnka zamolila je svog mlađanog dečka da joj namaže leđa, što je on bez pogovora i učinio, mada nije pokazao neku posebnu veštinu masiranja ženskog tela, naprotiv, delovao je veoma neiskusno u ovom poslu. Da li zbog toga što pre Kaje nije imao ozbiljnu vezu ili nečeg drugog, tek Uroš nije pokazao mnogo spretnosti, ali mu njegova devojka nije zamerila na tome, uz opasku da je mlad i da će naučiti!

Golupčići su dugo uživali kraj vode, bez blama razmenjujući nežnosti i ne obazirući se na ostale goste hotela. S obzirom na to da su se mnogo zavoleli, nema sumnje da će Kaji mnogo teško pasti njegov odlazak u Poljsku, gde će nastaviti košarkašku karijeru. A, da li će i ona krenuti za svojim verenikom, videćemo već do kraja tekućeg leta.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Topalko i Marina zaljubljeni do ušiju!

Kaja se tajno udaje u martu!

Kaja čeka vizu da ide kod supruga u Poljsku!


Nema komentara na “Kaja do ušiju zaljubljena u svog verenika!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump