Karamela zbrisao u Crnu Goru!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Karamela zbrisao u Crnu Goru!Imitator Goran Stojićević Karamela, ako je verovati glasinama koje se ovih dana mogu čuti, pobegao je u Crnu Goru kako bi izbegao krivično gonjenje zbog pretnji upućenih Svetlani Ceci Ražnatović, piše današnji “Alo”.

Prema ovim, zasad nepotvrđenim pričama, Karamela se sa suprugom Milicom Jokić i trogodišnjim sinom preselio u kuću u Sutomoru, a zatražio je i crnogorsko državljanstvo.

Ukoliko se protiv njega pokrene krivični postupak u Srbiji, tako će biti zaštićen od hapšenja i privođenja. Inače, poznati imitator bi mogao biti osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju do tri godine ukoliko se dokaže da je ucenjivao Cecu. Podsećamo da je Ražnatovićeva svojevremeno dobila nekoliko poruka uvredljivog i pretećeg sadržaja. U jednoj od njih, pošiljalac se lažno predstavio kao Tanja, udovica Dušana Spasojevića Šiptara, i tražio od Cece da vrati dug od milion evra. Pevačica je slučaj prijavila policiji, koja je preko serijskog broja telefona otkrila da je vlasnik aparata poznati imitator. Prema informacijama koje je „Alo!“ u to vreme dobio iz krugova bliskih policiji, Stojićević je priveden na razgovor, tokom kojeg se pravdao da je bio u pripitom stanju kada je poslao poruke i obećao je da će se izviniti.Sada, sa Stojićevićevim odlaskom u Crnu Goru, priča dobija drugi tok, pa ostaje da se vidi kako će se završiti.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karamela pretio SMS porukama Ceci!

Karamela bi mogao da dobije višemesečnu kaznu!

Anđelina i Bred došli u Crnu Goru iz BiH /fotke i video/


Jedan komentar na “Karamela zbrisao u Crnu Goru!”

  • Anonimni
    2 avgusta, 2009, 23:22

    Clap Clap Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump