Kejt Vinslet: Imam bore i ne želim da ih krijem!

Kejt Vinslet: Imam bore i ne želim da ih krijem!Kejt Vinslet (33), koja više ne krije da su je u školi zvali „naduta“, kaže da će od sada tražiti od dizajnera postera za filmove da naprave njen izgled manje savršenim, piše „Dejli Mejl“.

„Imam bore na čelu, koje su očigledne“, izjavila je glumica za američki magazin „Harpers Bazar“. „Kad budem gledala postere za film reći ću:

‘Vi momci ste izglačali moje čelo. Možete li molim vas da ga vratite na staro?’“

„Radije bih bila žena za koju kažu da izgleda starije, nego za koju kažu da izgleda ‘okamenjeno’“, dodala je Vinslet.

Iako tvrdi da se ne plaši da pokaže svoje mane, njene slike su ranije bile mnogo više obrađivane od prostog „glačanja čela“, ukazao je „Dejli Mejl“. Nedavno je Vinslet pozirala polu-naga za „Veniti Fer“, a njene fotografije su uveliko izmenjene. Magazin je priznao da je bilo „minimalne obrade“, a predstavnik Vinsletove je naveo da je bilo korekcija tena, ali da njeno telo uopšte nije „doterivano“.

Glumica se 2003. godine žalila nakon što je magazin „GQ“ produžio njene noge.

„Znam da pre nekoliko godina niko nije pričao o retuširaju fotografija. To je bilo kao neka tajna. Neka sam prokleta ako to i dalje bude tajna. Želim da mlade žene znaju da mi ne izgledamo ovako. One nas vide na naslovnim stranama magazina i misle: ‘Bože, kako postiže da joj koža izgleda tako dobro?’ Kažem vam, imam gomilu nedostataka ispod ove šminke, koja sve sjajno pokriva“, izjavila je glumica početkom ove godine.

Pored toga što se nalazi na naslovnim stranama brojnih magazina, Vinsletova, majka dvoje dece, je i zaštitno lice kozmetičke kuće «Lankom».

Ona smatra da ju je ova kompanija izabrala jer je ženama lako da se poistovete sa njom.

„Mediji igraju veliku ulogu u tome kako se žene gledaju u odnosu na druge, pa sam ja tako u poziciji da kažem da lepota dolazi iznutra. Nismo svi savršeni, a naslovne strane magazina su, naravno, retuširane“, kaže Vinslet.

„Možda izgledam glamurozno u filmovima, ali su me prethodno šminkali i frizirali dva sata“, priznala je ona u aprilu.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvode se Kejt Vinslet i Sem Mendez!

Seka Aleksić skinula Kejt Vinslet!

Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!


2 komentara na “Kejt Vinslet: Imam bore i ne želim da ih krijem!”

  • sesilija
    24 jula, 2009, 22:23

    Kejt najbolja si… Clap

  • jaca
    11 avgusta, 2009, 1:48

    kejt je bila lepa,sad baš i nije

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump