Komemoracija kralju popa u utorak

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Komemoracija kralju popa u utorakKomemoracija Majklu Džeksonu biće održana u utorak u „Stejpls centru“ u Los Anđelesu.

Ceremonija će početi po 10 sati po lokalnom vremenu (19 sati po centralno evropskom vremenu) .Publici će biti podeljeno 11.000 besplatnih ulazica, za dvoranu koja može da primi 20.000 posetilaca.Na sajtu za rezervacije ulaznica za komemoraciju Majklu Džeksonu za manje od dva sata zabeleženo je više od 500

miliona poseta, saopštili su organizatori ceremonije.

Zbog preopterećenosti, server sajta „Stejpls centra“ pao je nekoliko minuta posle najave o podeli 17.500 besplatnih ulaznica slučajnim izvlačenjem, pošto su desetine hiljada obožavalaca istovremeno poželele da prisustvuju ceremoniji u čast „kralja popa“.

Poslednje prebivalište Majkla Džeksona biće kuća u Los Anđelesu u kojoj je Majkl Džekson umro. Ona će biti preuređena u memorijalni centar otvoren za publiku, izjavio je u Parizu modni kreator Kristijan Odižije koji namerava da je kupi.

Komemoracija kralju popa u utorak

Kuća u červrti Holmbaj Hils vlasništvo je Odižijeovog poslovnog partnera.

„Majkl Džekson je tu kuću iznamjio pre nekoliko meseci, na šest meseci. Kad istekne taj rok, Kristijan Odižije će kupiti imanje u nameri da sačuva nedirnute dragocene trenutke koje je delio sa Majklom Džeksonom“, navodi se u saopštenju pres atašea modnog kreatora.

„Kristijan Odižije, prijatelj Majkla Džekson, otkupiće to dobro kako bi ga pretvorio u mesto posvećeno sećanju na zvezdu, a kojem će javnost i obožavaoci imati slobodan pristup“, dodaje se u saopštenju.

Pojedini mediji preneli su vest da će biti upriličen i televizijski prenos komemoracije.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dokumentarac o kralju popa Majkl Džeksonu!

Privatna sahrana Džeksona u Los Anđelesu

Nova pesma kralja popa “ Another day“ /video/


Jedan komentar na “Komemoracija kralju popa u utorak”

  • Anonimni
    21 jula, 2009, 22:16

    Heart Foot-In-Mouth Frown Frown Frown

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump