Kristijano Ronaldo razbio staklo na kolima obožavateljki!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Fudbaler Kristijano Ronaldo prijavljen policiji nakon što nogom razbio staklo na kolima u kojima se nalazila obožavateljka koja ga je snimala.

Nakon vesti o neverovatnom transferu i snimcima na kojima se vidi kako provodi noć sa naslednicom Hilton imperije, Kristijano Ronaldo moraće da se javi policiji zbog incidenta koji se dogodio u nedelju u Lisabonu, a u kojem je lakše povredio 17-godišnju devojku.

Portugalski mediji preneli su vest da je 24-godišnji fudbaler nogom razbio staklo na kolima u kojima se nalazila 17-godišnja Sara Pardal, učenica koja je ga je snimala mobilnim telefonom.

Sara je u ovom incidentu navodno zadobila manje posekotine koje su brzo sanirane u obližnjoj bolnici, a nakon toga je prijavila napad policiji.

Ronaldo je priznao da je razbio prozor na kolima, ali da Sara nije to što se predstavlja – „samo fan koji je čekao autogram“.

„Žalim što sam to učinio i obećavam da nikada neću tako reagovati“, rekao je fudbaler i dodao da je razlog zbog kojeg je dobio „napad besa“ taj što ga je devojka pratila i ranije, a onda, dok je izlazio iz svog stana sa majkom, snimala kamerom telefona, kao i da se u kolima pored nje nalazio paparaco.

„Danima stoji ispred mog stana“, rekao je Ronaldo medijima o navodnoj obožavateljki za koju je dodao i da „folira povrede“. „Ona i paparaco su me pratili taj dan od hotela ‘Ric’ do mog stana, onda su stajali tamo i čekali da ponovo izađam. Kada sam konačno izašao iz stana sa majkom, video sam da me snima. Poludeo sam jer na taj način uznemiravaju i moje voljene. Znam da nikada ovako ne bih reagovao, ali kada je moja majka u pitanju…“.

Menadžeri mladog fudbalera izdali su saopštenje u kojem su pokušali da objasne njegovo ponašanje fanovima.

„Kada je video kako je Dolores potrešena, Kristijano je reagovao impulsivno i počeo da šutira kola u kojima su se nalazili pomenuta devojka i njen saputnik“.

„Kada sam sam, neka me prate. Progutaću to i neću reagovati, ali kada u to upliću moju porodicu…Nikome, ponavljam – nikome, neću dozvoliti da dirne moju majku!“

Sara Pardal prijavila je slučaj policiji, a kasnije u intervjuu magazinu „Correio de Manha“ rekla da je „zaista iskrena obožavateljka Kristijana Ronalda“, kao i da je ispred hotela „Ric“ bila tek kako bi uzela autogram od Eltona Džona, ali „kada je videla Kristijana kako izlazi iz hotela, rešila da ga prati do kuće u nadi da će ga upoznati“. O paparacu koji se vozio sa njom u kolima nije rekla ni reči.

Policija i bolnica u kojoj su sanirane Sarine posekotine nastale lomljavom stakla na prozorima automobila, nisu želeli da komentarišu slučaj.

Ronaldo dalje tvrdi da mu je fotograf koji se nalazio u kolima zajedno sa Pardalovom, ponudio da otkupi video na kojem je snimljen incident, što je odbio.
izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kristijano Ronaldo drugi put tata?

Kristijano Ronaldo – pevač i maneken /video/

Ronaldo ima još jednog sina!


3 komentara na “Kristijano Ronaldo razbio staklo na kolima obožavateljki!”

 • Anonimni
  22 novembra, 2009, 17:04

  Kissing

 • Anonimni
  22 novembra, 2009, 17:06

  ma ronaldo je najlepsi i najbolji…. Kissing Kissing Kissing Heart Kiss

 • plawusa
  15 januara, 2010, 17:28

  bezveze Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump