Lotar Mateus i Marijana zajedno na ručku!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Lotar Mateus i Marijana zajedno na ručku!Bivši bračni par viđen kod Novog Sada gde su zajedno ručali.Bivši čuveni fudbaler, a sadašnji trener Lotar Mateus (Lothar Matthäus), ponovo se našao u Srbiji i to u društvu svoje bivše supruge Marijane.

Oni su viđeni u okolini Novog Sada, gde su u u čardi „Akva Dorija“ gotovo tri sata proveli na ručku, piše dnevni list „Alo“. Nemac u Srbiju nije došao sa svojom sadašnjom ženom Kristinom Lilijanom.

 Bili su obučeni sportski i s velikim naočarima, pa se stekao utisak da nisu želeli da privlače poglede znatiželjnika. Lotar je došao sam, dok su Marijani društvo pravile tri drugarice. Osim prijatnog pozdravljanja i dosta smeha tokom susreta, drugih kontakata između njih dvoje nije bilo – navodi izvor dnevnog lista „Alo“.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lotar Mateus traži hitni razvod

Lotar Mateus se razvodi po četvrti put!

Lotar Mateus ima novu devojku!


Nema komentara na “Lotar Mateus i Marijana zajedno na ručku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump