Madona ispratila Majkla Džeksona u legendu /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madona ispratila Majkla Džeksona u legenduIzvodeći nekoliko najvećih hitova Majkla Džeksona, Madona se na koncertu u O2 Areni u Londonu muzikom oprostila od svog velikog prijatelja i kolege.

Na koncertu održanom u subotu uveče u O2 Areni u Londonu, Madona odala počast Majklu Džeksonu, na sceni na kojoj je kralj pop muzike 13. jula trebalo da održi prvi od 50 oproštajnih koncerata.

Dok je na velikom video bimu stajala slika mladog Džeksona, iz vremena kada je počinjao muzičku karijeru sa braćom u grupi „Džekson 5“, Madona je otpevala njegove velike hitove „Holiday“ i „Wanna Be Starting Something“. Potom je pozvala publiku da oda počast najvećem umetniku svih vremena.

Neposredno pred koncert, Madona je u intervjuu britanskom listu „San“ (The Sun) rekla da ju je smrt Majkla Džeksona veoma potresla i da će druženje i saradnju sa njim pamtiti kao dragoceno i uzbudljivo iskustvo.

– Paralelno smo osamdesetih godina gradili karijere i on je bio velika inspiracija za mene. Mogu slobodno da kažem da sam u pop muzici odrastala uz njega – istakla je Madona. – Facinirao me je kao ličnost, on je bio čovek paradoks. Na sceni je je bio spektakularan zabavljač, vladao je binom i bio je pun samopouzdanja, dok je privatno bio jako sramežljiv i skroman.

Madona je imala želju, kako je otkrila novinaru „Sana“, da sa Džeksonom obnovi muzičku saradnju i da zajedno s njim nastupi na nekom od koncerata koje je Džekson trebalo da održi u britanskoj prestonici.

„Kada sam čula da organizuje oproštajnu turneju i koncerte u O2 Areni u Londonu, predložila sam mu da uradimo nešto zajedno. Ne znam šta bi to bilo, verovatno bih mogla samo da mu nosim kofere“ – našalila se pop zvezda.

Inače, koncertna turneja Majkla Džeksona u Londonu trebalo je da počne 13. jula, a ulaznice za 50 koncerata planule su za samo nekoliko dana. „Ovo će biti moj poslednji šou i srećan sam što ću muzičku karijeru završiti baš u Londonu“, rekao je neposredno pred smrt Džekson.

Na žalost, umesto u redu za koncert, obožavaoci pop pevača će se u utorak, 7. jula, tiskati oko Stejpls centra u Los Anđelesu, gde će legendi popa biti održana komemoracija.

Los Anđeles se već priprema za navalu ljudi, pošto je sigurno da će na ulicama oko Stejpls centra biti stotine hiljada obožavatelja Majkla Džeksona.

https://www.youtube.com/watch?v=VMVPfetWvhw

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!

Snimak poslednje probe Majkla Džeksona (video)

Koncert za kralja popa u Londonu!


Nema komentara na “Madona ispratila Majkla Džeksona u legendu /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump