Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 na svom koncertu odaće počast Džeksonu!Pop zvezda Madona odaće sutra poštu nedavno preminulom kolegi Majklu Džeksonu u Londonu, u istoj areni gde je Džekson planirao velike povratne koncerte.

Madona će posvetiti deo svog koncerta Džeksonu u areni 02, rekla je njena predstavnica za štapmu Liz Rozenberg i dodala da će Madona izvesti specijalnu pesmu zajedno s plesačima.Džekson je trebalo da održi koncert u istoj areni 13. jula.

Džekson je iznenada preminuo 25. juna u Los Anđelesu u 51. godini.

Madona o Majkl Džeksonu

Odlazak Majkla Džeksona rastužio je mnoge njegove kolege, a njegova vršnjakinja Madona mu je odala veliku počast.

„Bio je kralj popa, inspiracija za sve nas. Mnogo mi je teško zbog Majklove smrti. Ono što je on uradio za tako malo godina bilo je vanzemaljski i svi smo mi odrasli uz njega. Raditi sa njim i postati njegov prijatelj, družiti se sa njim, bilo je uzbudljivo iskustvo za mene“, rekla je Madona u intervjuu britanskom „Sanu“ (The Sun).

Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!

Madona i Majkl Džekson su vršnjaci i delili su „isti hleb“, tačnije oboje su napravili imena u istom muzičkom žanru – popu, i u istom vremenskom periodu. Osamdesete godine prošlog veka u pop muzici obeležili su upravo njih dvoje.

„Kraljica popa“ najavila je da će svoje predstojeće koncerte posvetiti upravo njemu, Majklu Džeksonu, „kralju popa“.

„On je bio čovek paradoks. Na sceni je bio jedna osoba, sigurno jedan od najvećih zabavljača svih vremena, vladao je binom i bio je pun samopouzdanja. U ‘stvarnom’ životu bio je sramežjiv i morali ste da imate saosećanje sa njim“, rekla je Madona.

Igrom slučaja, Madona će u subotu nastupiti u O2 Areni u Londonu i to samo desetak dana pre nego što je Majkl Džekson trebalo na istom mestu da počne seriju od čak 50 koncerata u britanskoj prestonici.

Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!

„Kada sam čula da planira koncerte u O2 Areni predložila sam mu da uradimo nešto zajedno. Ne znam šta bi to bilo, možda da mu nosim kofere“, rekla je Madona.

Ona planira da svoj uobičajen redosled pesama promeni i da oda poštovanje Džeksonu tako što će otpevati neke njegove hitove. Svi članovi njene plesne grupe nosiće bele rukavice poput onih koje je nosio Džekson.

A britanski mediji su saznali da će na koncertu Madona zamoliti svoje fanove: „Ovo je za najvećeg umetnika svih vremena – živeo kralj!“.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona ispratila Majkla Džeksona u legendu /video/

FBI objavio tajne dosijee o Majklu Džeksonu

Premijera filma o Majkl Džeksonu 28. oktobra /video/


Nema komentara na “Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump