Madona se rasplakala zbog radnika na koncertu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madonna se rasplakala zbog radnika na koncertu!Odajući počast radnicima koji su poginuli nameštajući binu za njen koncert u Marseju na koncertu u Udinama, Madona se rasplakala

U sklopu turneje Sticky and Sweet Madona je trebalo da održi koncet i u francuskom gradu Marseju. Samo dan pre koncerta, dva radnika koja su nameštala binu poginula su, dok je devetoro ozbiljno povređeno.

Na sinoćnjem koncertu u italijanskom gradu Udine, vidno potresena i uplakana pop diva obratila se publici i rekla da je očajna zbog toga što se desilo u Marseju. Ona je pozvala svoje fanove da minutom ćutanja odaju počast poginulima, ali je publika izgleda nije razumela i počela je da skandira njeno ime.

– Zamolila sam vas da na trenutak stanete i pomislite na ljude koji su izgubili svoje živote. Moramo da cenimo život, ljude koje volimo i naše porodice – rekla je Madona.

izvor: story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madoni pozlilo na koncertu u Sofiji! /video/

Madona na svom koncertu odaće počast Džeksonu!

Madona i spektakl na Ušću !


Nema komentara na “Madona se rasplakala zbog radnika na koncertu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump