Majkl Džekson: Poslednja „predstava“ u Nedođiji

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Majkl Džekson: Poslednja "predstava" u NedođijiTelo preminule pop zvezde biće izloženo na njegovom voljenom ranču.Tamo neće biti upriličena i sahrana.Privatna ceremonija sahrane biće organizovana u nedelju.

Prisustvovaće joj samo porodica Džekson i probrane slavne ličnosti, uz specijalnu pozivnicu.To neće sprečiti hiljade fanova pokojnog pevača da se okupe ispred ranča i odaju mu poštu u petak, kada će njegovo telo biti izloženo u staklenom kovčegu u „Nedođiji“.

Omiljeni ranč pevača u Kaliforniji prodat je kalifornijskoj investicionoj kompaniji „Koloni“, a kralj popa zadržao je nepoznat broj akcija poseda.

Iako je ranije bilo saopšteno da će porodica sahraniti pevača na ranču, i pretvoriti ga u svojevrsno mesto hodočašća za poštovaoce njegove karijere, pevačev otac Džo Džekson opovrgao je te glasine.

Još uvek nije precizno poznato gde će Majkl Džekson biti sahranjen.

U testamentu koji je Majkl Džekson sastavio 2002. godine i koji je otvoren u sudu u Los Anđelesu, navodi se da pevač svojoj majci dodeljuje starateljstvo nas troje dece, a u slučaju da ona odbije, o deci će se brinuti soul pevačica Dajana Ros.

Majkl Džekson: Poslednja "predstava" u Nedođiji

„Ukoliko je jedno ili više moje dece u trenutku moje smrti maloletno, staratelj će biti moja majka Ketrin Džekson kojoj će ujedno biti dodeljena imovina tog deteta“, napisao je kralj popa.

Džeksonova imovina je 2002. procenjena na 500 miliona dolara, što se i navodi u njegovom testamentu.

Dokument od pet stranica, koji je napisan 7. jula 2002, kao izvršioce testamenta određuje muzičkog biznismena Džona Maklejna, računovođu Barija Sigela i pevačevog advokata Džona Branku.

Pevač u dokumentu nijednom rečju nije pomenuo oca Džoa Džeksona. Jedina osoba koja je izričito izopštena iz testamenta je pevačeva bivša supruga i majka dvoje njegove dece Debi Rou.

Majkl Džekson: Poslednja "predstava" u Nedođiji

Soul diva Dajana Ros (65), nekadašnja članica grupe Supremes, dugogodišnja je prijateljica Majkla Džeksona kojeg je upoznala još dok je kao dečak nastupao sa braćom.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Džekson izostavio oca iz testamenta!

Majkl Džekson: Otkazana „rasprodaja“!

Majkl Džekson konačno sahranjen posle dva meseca!


4 komentara na “Majkl Džekson: Poslednja „predstava“ u Nedođiji”

 • Anonimni
  21 jula, 2009, 22:21

  Heart Heart Heart Heart Heart

 • JASNA
  21 jula, 2009, 22:23

  MAJKL JE VEROVATNO ZNAO STA RADI Heart Heart Heart Heart Heart

 • milena
  25 jula, 2009, 11:41

  Heart Heart Heart Heart

 • Anonimni
  15 juna, 2018, 20:03

  nombre karen teamo, quiero, es tar, abrasatar, abrasada, micha el jajackson, mucho

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump