Marija Šerifović: Imaću muža i decu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Godinama se špekuliše o seksualnoj orijentaciji jedne od naših najboljih pevačica, a Marija otvoreno za „Story“ govori o tome koji pol preferira.

„Volim muškarce, i sigurno ću se jednog dana udati i roditi decu. Tako krupne odluke ne bih sada donosila, jer sam još uvek mlada“, kaže evrovizijska pobednica, koja trenutno živi i radi u Švedskoj.Marija priznaje da je otvorena i vesela osoba, pa su joj se događali flertovi sa devojkama.

„Naglasila bih da je flert jedno, a seksualni kontakt drugo. Nikada nisam prešla tu granicu“.

Na pitanje da li je ikada bila sa ženom, makar i radi eksperimenta, Šerifovićeva je dala duhovito-tajnovit odgovor.

„Nikada nisam bila u vezi sa ženom. To opet ne znači da možda jednom neću biti“.

Pevačica poznata po opuštenom stajlingu – široke farmerke, majice i patike – misli da bi glasine o tome da voli žene možda i prestale, kada bi svoj stil učinila ženstvenijim.

„Kada bih počela da oblačim kratke i uske haljine, izbacujem grudi i noge, možda bi te priče bile zaustavljene. Ali tvrdoglava sam i zadržavam svoj stil“.

Marija trenutno ima partnera u Malmeu, o kojem ne želi da govori.

„Više nikada neću ime voljene osobe iznositi u javnost! Neću da mi neko drugi kroji sudbinu, i aludira da se bavim marketinškim trikovima. Eto, otkriću samo da nije ni iz Švedske, ni iz Srbije“, rekla je pevačica.
izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija Šerifović ostala bez „anđela“

Marija Šerifović i „Party tonight“ /video/

Farma: Marija Šerifović napustila imanje


Nema komentara na “Marija Šerifović: Imaću muža i decu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump