Romana promovisala dve pesme

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Na splavu “Blay Watch” Romana promovisala dve pesmeNa beogradskom splavu “Blay Watch” pop pevačica Romana u društvu svojih prijatelja, kolega i brojnih novinara promovisala dve nove pesme i dva nova spota.

Romana je na poklon od svog dragog Fotosa na poklon dobila pesmu “Ljubi mi se” koju je uradio Kiki Lesandić, a tekst napisala sve popularnija Jelena Trifunović, a odmah nakon pesme, na poklon je dobila i spot za pesmu, opet od Fotosa.

No, Romana je propevala i na engleskom. Naime, tokom boravka na Kipru, Romana je da se oproba i u hip-hopu, pa je snimila duet sa kiparskim reperom Sniperoma, a odmah nakon što su završili sa radom na pesmi “Eyes on me” uradili su i spot.

Fotos je održao dirljivi govor na samoj promociji u kome se prvo zahvalio Romani, rekavši da je izuzetno ponosan na nju, a zatim i svim njenim saradnicima, na čelu sa Kikijem Lesandrićem, koji je po njemu jedan od najvećih kompozitora u Grčkoj.

Kreatorka Suzana Perić, kompozitor Dragan Brajović, fudbaler Nenad Jestrović, Anabela Đogani, Slađa Ivanišević samo su neki od poznatih ličnosti koje su došle da podrže Romanu.

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kako zvuči Cecina „Duga“ kada je peva Romana!

Indira Radić se vraća sa dve nove pesme!

Stižu dve neobjavljene pesme Ksenije!


Nema komentara na “Romana promovisala dve pesme”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump