Najplaćenija mlada zvezda je Bijonse!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Najplaćenija mlada zvezda je Bijonse!Bijonse Nouls, američka r’n’b diva, po novoj listi magazina „Forbs” proglašena je za najbogatiju slavnu osobu mlađu od 30 godina, sa godišnjom zaradom od 87 miliona dolara. Zanimljivo je da se na drugom mestu ove liste nalazi Kimi Raikonen, vozač Formule 1, koji je u prethodnoj godini ostvario profit od 45 miliona, dok je na trećem mestu košarkaš Lebron Džejms sa zarađenih 40 miliona dolara.

Tamnoputa pevačica je od juna 2008. do juna 2009. inkasirala čak 87 miliona dolara, prvenstveno zahvaljujući unosnim ugovorima za reklame i kampanje, rasprodatim koncertima širom sveta, albumima i sopstvenom modnom linijom. Kimi Raikonen, vozač „Ferarija”, najveće je iznenađenje ove liste, budući da je u ovogodišnjem šampionatu Formule 1 tek na desetom mestu. Raikonen svoju ovogodišnju zaradu od 45 miliona dolara duguje debelom ugovoru sa timom „Ferarija”, kao i jednom broju sponzorskih ugovora. Lebron Džejms je sledeći sportista na listi i prvi tamnoputi muškarac koji se našao na naslovnoj strani magazina „Vogue”.

Pored Raikonena i Džejmsa, na listi su i drugi sportisti poput Rodžera Federera, Ronaldinja i Marije Šarapove koja se zbog samo nekoliko miliona dolara nije našla u prvih deset. Žizel Bundšen, koja godinama važi za najplaćeniju manekenku na svetu, na ovoj listi se našla tek na desetom mestu sa „tričavih” 25 miliona dolara.

Top deset najplaćenijih

1. Bijonse (27 godina) – pevačica – zarada 87 miliona dolara

2. Kimi Raikonen (29) – vozač Formule 1 – 45 miliona

3. Lebron Džejms (24) – košarkaš – 40 miliona

4. Britni Spirs (27) – pevačica – 35 miliona

5. Rodžer Federer (27) – teniser – 33 miliona

6. Ronaldinjo (29) – fudbaler – 30 miliona

7. Majli Sajrus (16) – glumica – 25 miliona dolara

8. „Jonas Brothers” (pop bend) – 25 miliona

9. Danijel Redklif (19) – glumac – 25 miliona

10. Žizel Bundšen (28) – manekenka – 25 miliona

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Žizel opet najplaćenija!

Najplaćeniji!

Najplaćenije holivudske glumice


Jedan komentar na “Najplaćenija mlada zvezda je Bijonse!”

  • Wladan
    11 jula, 2009, 11:40

    Jest BiJOnce najplacenija i pa sta, ali svi znamo da je najbolja prava princeza Popa………………..najlepsa i najbolja……

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump