Najplaćenije holivudske glumice

Njihova imena pune bioskopske sale, a one postaju sve bogatije…Magazin „Forbs“ objavio listu glumica sa najvećom zaradom u protekloj godini.

Glumica Anđelina Džoli našla se na prvom mestu godišnje liste najplaćenijih holivudskih glumica koju objavljuje ovaj američki časopis.Zarada koju je Anđelina ostvarila u periodu od juna 2008. do juna ove godine procenjena je na 27 miliona dolara.

Dobitnica Oskara za epizodnu ulogu u filmu „Neprilagođena“, i ove godine je bila među kandidatkinjama za nagradu američke filmske akademije – za glavnu ulogu u filmu „Zamena“.

Najmoćnija slavna ličnost na svetu je za dva miliona dolara „pretekla“ bivšu suprugu njene jače polovine Breda Pita, Dženifer Aniston.

Anistonova se nalazi na drugom mestu „Forbsove“ sa zaradom od 25 miliona dolara. Veći deo zarade stekla je ulogom u filmu „Marli i ja“.

Treća na listi je Meril Strip. Njena zarada procenjena je na 24 miliona dolara.

Slede Sara Džesika Parker sa 23 miliona dolara i Kameron Dijaz koja je u proteklih godinu dana zaradila 20 miliona dolara.

Među prvih deset su i Sandra Bulok, Ris Viderspun, Nikol Kidman, Dru Barimor i Rene Zelveger.
izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Najplaćenija mlada zvezda je Bijonse!

Žizel opet najplaćenija!

Najplaćeniji!


Jedan komentar na “Najplaćenije holivudske glumice”

  • milica
    30 decembra, 2009, 20:57

    za ostale mogu da verujem da su osvojili neko mesto ali za dzenifer ne. ona je tako glupa. :nohttp://www.srecica.com/wp-content/plugins/tango-smileys-extended/tango/thumbs-down.gif Kiss :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump