Neli Furtado snimila album na španskom jeziku!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Neli Furtado snimila album na španskom jeziku!Pevačica je novi album snimila na španskom jeziku.Izdanje „Mi plan“ četvrti je album dobitnice Gremija, i donosi 11 novih pesama na španskom.“Nisam imala inspiraciju nakon poslednjeg albuma. Činilo mi se kao da nemam više šta da kažem na engleskom. Trebao mi je novi ventil za misli, i pronašla sam ga u pisanju na drugom jeziku“, rekla je pevačica kanadsko-portugalskog porekla.

„Mi plan“ pojaviće se u prodaji 15. septembra, a na američkom radiju već se „vrte“ pesme „Manos al aire“ i „Mas“, dok će uoči albuma izaći dva singla.

Na albumu je Neli Furtado (30) sarađivala sa američkim klasičnim pevačem Džošom Grobanom, kao i sa gomilom izvođača sa španskog govornog područja, kao što su Meksikanci Alehandro Fernandez i Hulieta Venegas, španski pevač Konča Buika i hiphoperka La Mala Rodrigez i drugi.

„Tekstovi novih pesama uglavnom se bave istraživanjem strasti koja pokreće sve naše veze“, rekla je Neli za agenciju AP.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kelis snimila pesmu na izmišljenom jeziku/video/

Dara snima album na engleskom!

Maraja Keri snima novi album


Nema komentara na “Neli Furtado snimila album na španskom jeziku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump